iPhone 7 are o functie exclusiva in iOS 10

iPhone 7 are o functie exclusiva in task switcher in iOS 10, Apple recomandand aplicatii pentru utilizare in terminalele noastre.

In iOS 10 pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, compania Apple pare sa fi implementat o functie exclusiva pentru cele doua noi terminale ale sale, dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos. Puteti vedea ca aplicatia Poze a aparut in task switcher-ul din iOS 10 spunandu-mi Buna Dimineata, aceasta fiind prima oara cand Apple afiseaza aplicatiile intr-un asemenea mod in task switcher.

In aceasta interfata sunt in mod normal afisate aplicatiile deschise in fundal, insa compania Apple afiseaza si alte aplicatii din sistemul de operare iOS 10. Aceste aplicatii pot fi deschise imediat printr-o apasare pe ele, sau printr-o glisare de jos in sus a interfetei aplicatiei, accesarea usoara facand mult mai simpla interactiunea cu aceste tipuri de aplicatii.

In alte terminale cu iOS 10 nu am vazut pana in prezent afisata vreo aplicatie in task switcher intr-un asemenea mod, asa ca functia in sine este noua si ar putea fi exclusiva pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Nu stiu daca iOS 10 alege aplicatiile in functie in rata de utilizare, sau daca exista setari pentru functie, insa ea este noua in iOS 10.

iPhone 7 are o functie exclusiva in iOS 10

Pe iPhone 7 Plus am instalat iOS 10.1 beta 1, deci nu stiu daca aceasta functie este disponibila si in versiunile anterioare ale sistemului de operare pentru iDevice-uri. Exista posibilitatea ca functia sa fi fost implementata abia in iOS 10.1, deci exista o sansa ca in versiunile anterioare ale iOS 10 sa nu o puteti vedea pe terminale.

Desi cei de la Apple nu au spus absolut nimic in legatura cu oferirea acestei noi functii in iOS 10.1 task switcher, exista posibilitatea ca ea sa fie imbunatatita in urmatoarele saptamani. Deocamdata aplicatiile nu sunt afisate la fiecare deschidere a task switcher-ului, asa ca vorbim probabil despre un nou sistem doar testat de catre Apple.

Voi ati observat aplicatii afisate in task switcher-ul iOS 10 pana acum? Daca da, ce fel de aplicatii au fost afisate pentru voi ?

UPDATE: Functia nu este exclusiva pentru iPhone 7, apare si in alte terminale in toate versiunile iOS 10.

iPhone 7 iOS 10 aplicatii task switcher