Downgrade iOS 10.1 beta/public beta 1 la iOS 10.0.2

6

iOS 10.1 beta/public beta 1 au fost lansate de catre compania Apple cu doar o zi inainte ca iOS 10.0.2 sa fie pus la dispozitia utilizatorilor din lumea intreaga. Actualizarea are menirea de a rezolva unele probleme ale iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, dar si doua ale sistemului de operare iOS 10, el fiind indicat pentru toti utilizatorii.

iOS 10.1 beta/public beta 1 lansate inaintea iOS 10.0.2 contin toate cele 4 modificari facute de catre compania Apple in iOS 10.0.2, in cazul in care va intrebati. In aceasta idee, nu are rost sa faceti downgrade iOS 10.1 beta/public beta 1 la iOS 10.0.2, insa daca doriti, puteti face acest lucru urmand pasii de mai jos.

Inainte de a incepe si de a va mai intreba de ce nu va apare in meniul Software Update, Actualizare Software optiunea de a instala iOS 10.0.2, trebuie sa stergeti un profil din terminale. Vorbesc despre acel profil care v-a permit sa instalati iOS 10.1 beta/public beta 1, el putand fi sters din Settings > General > Profile, Configurari > General > Profil, dar dupa stergerea sa va trebui sa-l descarcati din nou pentru a testa iOS 10.1 beta.

Downgrade iOS 10.1 beta/public beta 1 la iOS 10.0.2

downgrade ios 10 beta si public beta 1 la ios 10.0.2

Bun, presupunand ca ati sters deja acel profil de dezvoltator/utilizator al programului beta, urmatorul pas este sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. Puteti face acest lucru folosind iCloud, sau iTunes, insa nu veti putea folosi acel backup in iOS 10.0.2 deoarece Apple nu permite acest lucru.

Pentru a face downgrade iOS 10.1 beta/public beta 1 la iOS 10.0.2 urmati pasii de mai jos:

  1. Descarcati iOS 10.0.2.
  2. Conectați iPhone, iPad si iPod Touch-ul la calculatorul vostru și deschideți iTunes.
  3. Introduceți dispozitivul in DFU Mode urmand acesti pași: apăsați simultan butoanele Home și Lock timp de 10 secunde, eliberați butonul Lock și țineti apăsat doar butonul Home până când iTunes va recunoaște dispozitivul, chiar dacă ecranul rămâne stins.
  4. Tinand apasata tasta Shift a tastaturii(Windows) sau alt + Option(Mac), apasati butonul Check for Update al iTunes și programul va instala versiunea aleasă de către voi in terminalele voastre.
  5. In cazul in care optiunea 4 nu functioneaza, utilizati butonul Restore si procedura ar trebui sa functioneze.

La final veti avea iOS 10.0.2 instalat in terminalele voastre, iar daca mai aveti intrebari, le astept in comentarii.