iPhone 7 are vanzari peste asteptari, conform Pegatron

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au succes peste asteptari, conform presedintelui Pegatron, unul dintre principalii parteneri Apple.

Pegatron este una dintre cele doua companii care asambleaza terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru Apple in momentul de fata, presedintele sau laudand terminalul zilele trecute. In fata jurnalistilor asiatici, el a afirmat ca noul smartphone Apple are vanzari mai mari decat asteptarile initiale ale companiei sale, dar si ale americanilor.

El spune ca succesul iPhone 7 nu depinde de ceea ce spun analistii cu privire la lipsa functiilor noi, dar si ca nici esecul Galaxy Note 7 nu ar fi contat in vreun fel sau altul. El a refuzat sa comenteze zvonurile privind o posibila scadere a vanzarilor, insa a spus ca este optimist cu privire la succesul iPhone 7 si iPhone 7 Plus in urmatoarele luni.

Presedintele Pegatron a facut aceste comentarii suparat din cauza faptului ca analistii din Taipei au anuntat o scadere a vanzarile iPhone in 2016 la 201 milioane de unitati. In anul 2015 Apple a vandut 230 de milioane de terminale iPhone in lumea intreaga, asa ca observam o diferenta de peste 10% in vanzarile totale de terminale in intreaga lume.

iPhone 7 are succes peste asteptari si nu din cauza esecului Galaxy Note 7

Zilele trecute au aparut diverse analize care sugerau faptul ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au generat vanzari mai mici decat predecesoarele lor, majoritatea avand ca sursa analistii asiatici. Realitatea nu o stie nimeni deocamdata, insa este clar ca noile terminale au o cerere foarte mare iar Apple nu o poate acoperi, cel putin nu deocamdata.

“Consumers do not care about what analysts say about the lack of innovative features. The Note series only takes up a small portion of Samsung’s total shipments. Our U.S. client’s new handsets are competing against Samsung’s S7 series rather than the Note 7.”

Acestea fiind spuse, iata ca Apple primeste si ajutor din partea companiilor care lucreaza pentru asamblarea terminalelor iPhone 7 si iPhone 7 PLus, acestea punand intr-o lumina mult mai buna evolutia produselor pe piata.

iphone 7 succes pegatron