O femeie a comandat iPhone 7, a primit un 3GS si un 4

O femeie care a comandat iPhone 7 online a fost socata sa afle ca a primit un iPhone 3GS si un iPhone 4 in cutia livrata de catre curier.

O femeie din China era foarte dornica sa cumpere noul iPhone 7 lansat de catre compania Apple in 16 septembrie, asa ca a facut o comanda online pentru gadget. Cateva zile mai tarziu coletul sau a sosit, insa ceea ce a gasit inauntru a socat-o complet, un iPhone 3GS si un iPhone 4 fiindu-i livrate in locul terminalului iPhone 7.

Impreuna cu ele ese afla in cutie si un card Yu-Gi-Oh Fusion Monster, cele doua terminale combinate avand drept “rezultat” teoretic un iPhone 7 al companiei Apple. Fusion Monster este un concept in baza carora chinezii pot cumpara card-uri cu diversi monstri si le pot combina pentru a forma alti monstri, acelasi lucru fiind sugerat si aici.

Spre deosebire de alti chienzi care au cumparat terminale iPhone online si au primit clone sau clatite, femeia a primit totusi doua terminale iPhone, chiar daca niciunul nu este la fel de bun precum iPhone 7.

iphone 7 inselaciune china