O femeie a comandat iPhone 7, a primit un 3GS si un 4

O femeie care a comandat iPhone 7 online a fost socata sa afle ca a primit un iPhone 3GS si un iPhone 4 in cutia livrata de catre curier.

O femeie din China era foarte dornica sa cumpere noul iPhone 7 lansat de catre compania Apple in 16 septembrie, asa ca a facut o comanda online pentru gadget. Cateva zile mai tarziu coletul sau a sosit, insa ceea ce a gasit inauntru a socat-o complet, un iPhone 3GS si un iPhone 4 fiindu-i livrate in locul terminalului iPhone 7.

Impreuna cu ele ese afla in cutie si un card Yu-Gi-Oh Fusion Monster, cele doua terminale combinate avand drept „rezultat” teoretic un iPhone 7 al companiei Apple. Fusion Monster este un concept in baza carora chinezii pot cumpara card-uri cu diversi monstri si le pot combina pentru a forma alti monstri, acelasi lucru fiind sugerat si aici.

Spre deosebire de alti chienzi care au cumparat terminale iPhone online si au primit clone sau clatite, femeia a primit totusi doua terminale iPhone, chiar daca niciunul nu este la fel de bun precum iPhone 7.

iphone 7 inselaciune china

Articolul precedentGorgeous Games – jocurile iOS cu grafica extraordinara
Articolul următoriPhone 7 incrustat cu diamante costa 500.000 de dolari
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.