O femeie a comandat iPhone 7, a primit un 3GS si un 4

O femeie care a comandat iPhone 7 online a fost socata sa afle ca a primit un iPhone 3GS si un iPhone 4 in cutia livrata de catre curier.

18

O femeie din China era foarte dornica sa cumpere noul iPhone 7 lansat de catre compania Apple in 16 septembrie, asa ca a facut o comanda online pentru gadget. Cateva zile mai tarziu coletul sau a sosit, insa ceea ce a gasit inauntru a socat-o complet, un iPhone 3GS si un iPhone 4 fiindu-i livrate in locul terminalului iPhone 7.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.
Telekom logo Black Friday 2019Reduceri la telefoane in aceasta pagina si dupa 15 noiembrie.
Black Friday 2019 evoMAG.roZeci de mii de produse cu reduceri in aceasta pagina si in weekend.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.

Impreuna cu ele ese afla in cutie si un card Yu-Gi-Oh Fusion Monster, cele doua terminale combinate avand drept „rezultat” teoretic un iPhone 7 al companiei Apple. Fusion Monster este un concept in baza carora chinezii pot cumpara card-uri cu diversi monstri si le pot combina pentru a forma alti monstri, acelasi lucru fiind sugerat si aici.

Spre deosebire de alti chienzi care au cumparat terminale iPhone online si au primit clone sau clatite, femeia a primit totusi doua terminale iPhone, chiar daca niciunul nu este la fel de bun precum iPhone 7.

iphone 7 inselaciune china