Prima Pagina Apple iPhone 7 jet black este extrem de greu de fabricat

iPhone 7 jet black este extrem de greu de fabricat

iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black sunt extrem de greu de fabricat, iar rata de terminale cu defecte este foarte mare in fabricile partenerilor Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus in culoarea jet black sunt extrem de greu de fabricat, iar acest lucru il stiam inca dinainte ca terminalele sa fie lansate oficial, dar il aflam acum din nou. Un reputat analist asiatic a afirmat in cursul noptii trecute ca jet black este culoarea preferata de peste o treime dintre persoanele care au cumparat iPhone 7 si iPhone 7 Plus la nivel global.

Exceptie face China, acolo culoarea jet black reprezentand aproape 50% dintre toate precomenzile pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus plasate la compania Apple saptamanile acestea. Desi foarte multa lume isi doreste culoarea jet black, din pacate partenerii Apple nu pot produce suficient de multe terminale pentru a acoperi cererea masiva de pe piata.

Conform analistului, dintre terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus asamblate de catre Foxconn si Pegatron, doar 60% – 70% trec testele de calitate, restul fiind respinse. Vorbim despre 30% – 40% dintre terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus jet black asamblate care revin pe liniile de productie pentru a li se rezolva diversele probleme descoperite.

iPhone 7 jet black este extrem de greu de fabricat

Numarul de terminale iPhone 7 si iPhone 7 Plus asamblate care nu ajung in vanzare este mare, insa in 2014 partenerii Apple aveau o rata de productie si mai mica decat acum. Atunci intre 40% si 50% dintre terminalele iPhone 6 Plus fabricate nu treceau testele de calitate, deci acum rata de productie este ceva mai buna decat in trecut.

Procedeul foarte complex, conform Apple, de a vopsi carcasa iPhone 7 si iPhone 7 Plus in culoarea jet black genereaza atat de multe probleme in fabricare, dar era de asteptat. De fiecare data cand Apple introduce noutati de acest gen pentru iPhone, partenerii sai au probleme mari in a fabrica suficient de multe unitati fara probleme, iar asta afecteaza vanzarile.

Separat, camera duala a iPhone 7 Plus este deasemenea dificil de produs, iar asa avem explicatia pentru stocurile extrem de reduse ale acestor terminale ale companiei Apple.

iphone 7 jet black fabricare

 • david

  De ce nu se apuc si ei din aprilie, mai..

 • Viorel Predatorul

  Probabil că planurile de producție nu sunt finalizate în aprilie. Încă mai lucrează la design.

 • ibadea

  Anul asta chiar au avut de munca la design 🙂

 • Alex S.

  Si anu acedta si anu trecut … au lucrat la design in 3 schimburi 😂😂😂

 • Srb Srb

  Daca iPhone aniversar va veni intr-adevar la 10 ani (adica in perioada Iunie-Iulie) atunci eu zic ca din Noiembrie-Decembrie deja trebuie sa vedem machetele cu noul design

 • opyxeyo

  Daca tinichigeria si vopsitoria a ajuns sa puna frana brandului Apple atunci inovatia si creativitatea se pare ca au murit la nasterea iphonului 6,sunt jalnici !

 • Visan Teodor

  Da,halal design.

 • Visan Teodor

  E votba de marketing(sau poate…manipulare?).

 • bigjohny

  Sau poate nu sunt alte subiecte de discutat 😂
  Ar fi bun un JB

 • cami lorena

  LOL mor 😂😂😂😂😂

 • cami lorena

  O sursa de incredere deja da drept sigur designul dreptunghiular 🤓

 • Srb Srb

  nu cred…poate va avea design in forma de ROMB