iPhone 7 si sunetele din timpul inregistrarilor video

iPhone 7 Plus nu inregistreaza sunete ciudate in timpul filmarilor, dar camera telephoto cu zoom optic are performante surprinzator de bune.

Stiti cu totii ca iPhone 7 bazaie, caraie, fasaie, sau cum vreti sa-i mai spuneti, problema fiind una pe care Apple o cunoaste si pe care o rezolva prin inlocuirea terminalelor. Unele persoane si-au facut griji din cauza faptului ca aceste sunetear putea afecta calitatea inregistrarilor video facute cu noile iPhone 7 sau iPhone 7 Plus, altii parand sa descopre asta singur.

Testand iPhone 7 Plus de vineri incoace, n-as putea sa va confirm ca exista vreo problema cu calitatea sunetului inregistrat in timpul clipurilor video facute cu noul smartphone. Mai jos aveti doua clipuri video inregistrate in weekend cu iPhone 7 Plus, iar acele sunete produse de catre procesor nu se aud in vreo maniera in timpul inregitrarii video.

Nici in timpul unei inregistrari video fara sunete ambientale puternice n-am sesizat vreo problema de acest gen, insa aceste tipuri de inregistrari nu sunt cele standard. Majoritatea oamenilor fac clipuri video pentru a inregistra evenimente care au, in general, sunet destul de puternic, iar in asemenea conditii nu prea aveti cum sa sesizat vreo problema cu sunetul inregistrarilor.

iPhone 7 si sunetele din timpul inregistrarilor video

Este adevarat ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu inregistreaza sunet chiar atat de bun in timpul inregistrarii de clipuri video, dar macar el este lipsit de vreo problema majora. In general terminalele iPhone n-au avut microfoane extraordinare pentru a inregistra clipuri video, iar situatia nu este cu mult schimbata in modelele de anul acesta.

A doua inregistrare este facuta sambata seara la proiectiile iMap Bucharest de la Palatul Parlamentului, iar aici am folosit zoom-ul optic de 2x pe care-l are iPhone 7 Plus. Distanta la care ma aflam fata de caldire este de aproximativ 300 de metri, deci vorbim despre o calitate destul de buna oferita de catre camera telephoto disponibila in iPhone 7 Plus.

calitate video youtube

Inainte sa inchei va spun si ca exista o diferenta destul de mare intre calitatea clipului video pe care il vedeti pe YouTube. In partea stanga a imaginii vedeti ceea ce vad eu pe calculator, iar in partea dreapta ceea ce afiseaza YouTube, rezultatul final dupa upload fiind o inregistrare mult mai intunecata si de calitate mai slaba.