Prima Pagina Macbook MacBook Air si MacBook Pro 2016 sunt in productie

MacBook Air si MacBook Pro 2016 sunt in productie

MacBook Air si MacBook Pro 2016 sunt in productie si urmeaza sa fie lansate cel tarziu luna viitoare, conform unui analist american.

MacBook Air si MacBook Pro 2016 sunt deja in productie de cateva saptamani, compania Apple pregantind lansarea celor doua produse in perioada urmatoare pe piata. Conform unui analist al IHS, cei de la Apple intentioneaza sa lanseze noile produse fie saptamana aceasta, fie in cursul lunii octombrie, asa cum se asteapta toata lumea de cateva luni.

Foarte multa lume astepta actualizari pentru liniile MacBook Air si MacBook Pro 2016 inca din vara acestui an, insa compania Apple abia acum pare sa fie capabila sa le ofere. Stim deja ca MacBook Pro urmeaza sa includa un ecran OLED pentru tastatura si ca va avea un design schimbat, insa despre MacBOok Air 2016 nu stim prea multe.

Sigur pare faptul ca MacBook Air si MacBook Pro 2016 nu vor avea noile procesoare Kaby Lake disponibile, avnad in vedere ca productia a inceput deja la Apple si partenerii sai. Intel urmeaza sa livreze procesoare pentru aceste laptop-uri abia spre sfarsitul anului, deci este clar ca noile produse nu le vor avea implementate din moment ce vor fi lansate acum.

Fara un upgrade serios pentru procesor, MacBook Air 2016 ar putea fi mai putin atractiv pentru clienti, insa MacBook Pro 2016 i-ar lutea lua locul in preferinte. Cu acele cran OLED nou, un design schimbat si o tastatura imbunatatita, el ar putea atrage vanzari serioase din partea clientilor din lumea intreaga in perioada sarbatorilor de iarna.

“Production started in the second calendar quarter on refreshes of the 13.3-inch and 15.4-inch MacBook Pro [and] the 13.3-inch MacBook Air. Products will launch in late September or October of 2016.”

S-a zvonit acum cateva saptamani ca Apple intentioneaza sa organizeze o conferinta in care sa prezinte MacBook Air si MacBook Pro 2016, insa acest lucru pare putin probabil in momentul de fata.

MacBook Air si MacBook Pro 2016

 • Srb Srb

  Unele zvonuri spun ca pe 24 Octombrie ar fi eventul

 • Nicos

  Promotiile pe la dealeri la modelele vechi se termina oe 28 Octombrie. Deci…

 • David

  Tu cred că vrei să ramai fără blog…

 • David

  Vezi-ți de creditul la iPhone ai lasă Mac-urile pentru alții.

 • rundown

  Ce bine era daca venea cu noul standard bluetooth 5.0. Cei care nu cunosc rog interesati-va despre ce e vorba cu noul standard si ce imbunatatiri va aduce.
  In 2017 noul iphone sigur il va avea

 • csi

  Se pare ca ai asteptat degeaba noul MacBook , care nu o sa aduca nici macar un upgrade hardware serios .

 • Srb Srb

  ce ai ma? ne referim la macbook pro da? pt ca macbook a fost updatat in martie

 • Srb Srb

  poate vine cu bt5…trebuie sa asteptam sa vedem..dar si eu cred ca primul produs apple cu bt5 va fi noul ipad sau noul iphone de la anul