Prima Pagina Google Andromeda va fi lansat cu o tableta Nexus si un nou laptop

Andromeda va fi lansat cu o tableta Nexus si un nou laptop

Google va prezenta sistemul de operare Andromeda cu un laptop Pixel 3 si o tableta Huawei Nexus, ambele urmand a il rula.

Andromeda este un nou sistem de operare dezvoltat de catre compania Google, despre care v-am vorbit zilele trecute, el reprezentand o combinare intre Android si Chrome OS. Acest sistem de operare numit Andromeda urmeaza sa fie prezentat pe data de 4 octombrie de catre Google, dar impreuna cu el vor fi prezentate inclusiv o tableta Huawei Nexus si un laptop 2 in 1.

Noua tableta Huawei Nexus urmeaza sa aiba un ecran de 7 inch si 4 GB RAM, insa separat de aceste detalii nu exista alte informatii cunoscute in legatura cu acest produs. Din moment ce ea va rula Andromeda cu doar 4 GB RAM si va face parte din categoria Nexus, este clar ca vorbim despre un sistem de operare foarte bine optimizat de catre compania Google.

Cel de-al doilea produs pe care compania Google urmeaza sa il prezinte in cadrul se numeste Pixel 3 si este un laptop 2 in 1 care are numele intern de cod Bison. Compania Google urmeaza sa prezinte doua modele ale noului laptop, acesta avand un profil extrem de subtire si un ecran de 12.3 inch, deci similar cu ceea ce ofera Apple cu MacBook 12 inch.

Andromeda – prezentare cu o tableta Huawei Nexus si un laptop Pixel 3

Noul laptop Pixel 3 urmeaza sa fie disponibil in configuratii cu procesoare Intel M3 sau Intel i5, cu 32 GB sau 128 GB spatiu de stocare si 8 GB sau 16 GB RAM. Cele doua modele ale laptop-urilor Pixel 3 au integrat un cititor de amprente, un port audio de 3.5mm, dari si doua porturi USB-C, ceea ce nu exista in MacBook-urile Apple.

Mai mult decat atat, noul laptop Pixl 3 are difuzoare stereo, patru microfoane, o tastatura cu iluminare, suport pentru stylus, un trackpad din sticla care are feedback tactil si o autonomie de 10 ore. Pentru toate acestea, cei de la Google vor cere un pret de pornire de 800 de dolari, adica mai mic decat cel al MacBook 12 inch, facand concurenta serioasa companiei Apple.

Conform celor din interiorul Google, Pixel 3 a fost gandit pentru a atrage posesorii de MacBook-uri, sau cei care se gandeau sa cumpere un MacBook de la compania Apple. Cat succes va avea acest produs ramane de vazut, insa specificatiile sale se anunta a fi extrem de interesante.

Google Pixel 3

 

 • Srb Srb

  Alt sistem de operare…inca incearca

 • Srb Srb

  Andromeda oricum cred ca abia prin 2017

 • Mihai V

  de ce nu !. . ..asa am zis si cand a aparut android cupcake si uite ce diferenta enorma intre androidul din 2009 si cel din 2016 . . .. poate revolutioneaza un nou sistemul de operare 🙂 . . . . .cu toate ca nu as renunta la macos nici macar pentru windows, m-as bucura sa vad si alte sisteme de operare stabile

 • Srb Srb

  au incercat cu chromeos..nu prea a mers…acuma altceva…cu android au reusit din prima

 • Viorel Predatorul

  Ce anume nu a mers la Chrome OS?

 • Srb Srb

  Nimic