NBA2K17 este cea mai buna aplicatie a saptamanii

NBA2K17 este cea mai buna aplicatie a saptamanii aleasa de catre compania Apple si vorbim despre un joc de baschet dintr-o franciza populara.

Apple a anuntat cea mai buna aplicatie a saptamanii in AppStore in cursul zilei de ieri, cei din Cupertino promovand un titlu grozav pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga.

NBA2K17 este cea mai buna aplicatie a saptamanii aleasa de catre compania Apple pentru a fi promovata in AppStore utilizatorilor de iPhone, iPad si iPod Touch. In clipul video de mai jos puteti vedea functionalitatea oferita de catre jocul NBA2K17, el facand parte dintr-o serie extrem de populara.

Dezvoltat de catre 2K Games, NBA2K17 este unul dintre jocurile de baschet care aduce, probabil, cea mai reala experienta pentru un asemenea titlu pe iPhone sau iPad. In el aveti posibilitatea de a controla cele mai bune echipe de baschet americane, dar si cei mai buni jucatori din ele, astfel ca veti avea parte de o experienta foarte interesanta.

“Following the record-breaking launch of NBA 2K16, the NBA 2K franchise continues to stake its claim as the most authentic sports video game with NBA 2K17. As the franchise that “all sports video games should aspire to be” (GamesRadar), NBA 2K17 will take the game to new heights and continue to blur the lines between video game and reality.”

NBA2K17 are un sistem de control avansat care faciliteaza controlarea extrem de exacta a fiecarei miscari facute de catre jucatori, astfel ca ii veti putea ghida dupa bunul plac. Mai mult decat atat, NBA2K17 are un mod de cariera mult mai cmplex, posibilitatea de a juca cu foste legende din NBA si noi echipe din Liga Europeana.

  • Revamped Gameplay Controls and physical controller support
  • Deeper MyCAREER mode that includes Off-Day Simulator, more MyPLAYER equipment and attribute options, upgraded badge system, and more
  • Play with new Historic players
  • Expanded EuroLeague with new teams added
  • Alternate Team Uniforms
  • Earn more Virtual Currency

NBA2K17 este disponibil pentru descarcare din AppStore intr-o versiune pentru iPhone urmand acest link si intr-o versiune pentru iPad urmand acest link.