iOS 10 – probleme majore cu aplicatia Camera

iOS 10 are probleme cu Camera pentru iPhone, inclusiv iPhone 7, ea deschizandu-se greu, sau blocandu-se in timpul folosirii.

Inca din perioada in care iOS 10 a fost disponibil in versiune beta, au existat foarte multi utilizatori care s-au plans din cauza aplicatiei Camera si a modului in care functioneaza ea. Totul incepe cu deschiderea grea a aplicatiei si asteptarea timp de cateva secunde pana cand ea incepe sa afiseze imaginile surprinse de catre camera, inainte de a ne permite sa o folosim.

Separat de blocarea aplicatiei Camera pentru cateva secunde la deschidere, aceasta are uneori probleme si se blocheaza in timpul folosirii obisnuite. In anumite cazuri aceste blocaje dureaza cateva secunde, in alte cazuri aplicatia trebuie inchisa si apoi redeschisa pentru a putea inregistra poze sau clipuri video prin intermediul sau.

In alte situatii aplicatia refuza sa afiseze imaginile surprinse de catre camera si necesita repornire chiar de la bun inceput, in alte cazuri blocajele durand chiar si cateva zeci de secunde. Problemele dateaza inca din luna iunie a acestui an, deci nu sunt nici pe departe noi, iar din pacate in iOS 10 persista, iOS 10.1 neavand vreo rezolvare pentru ele.

iOS 10 – probleme la deschiderea si folosirea aplicatiei Camera

Am intampinat aceste probleme pe iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, insa am vazut si utilizatori cu iPhone 7, iPhone 6, iPhone 5S, si multe alte modele, care se plang din cauza lor. Problemele nu se rezuma doar la un anumit model de terminal sau altul, deci nu vorbim despre ceva care afecteaza doar o parte dintre produsele Apple.

Din pacate foarte multe modele de iPhone au probleme cu aplicatia Camera in iOS 10, deci sistemul de operare trebuie acuzat, nu dispozitivele in sine. In aceasta idee, chiar daca ati cumparat un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus si aveti aceste probleme, ele tin de sistem si nu de terminalele in sine, asa ca nu trebuie sa le acuzati de ceva.

Avand in vedere ca iOS 10.1 nu a rezolvat aceste probleme si este cea mai noua versiune a iOS testata de catre Apple, este greu de crezut ca ele vor fi rezolvate prea curand. Este penibil pentur Apple sa lanseze smartphone-uri cu camere noi si atat de bune, in cazul iPhone 7 Plus, dar ele sa nu poata fi folosite din cauza unei aplicatii proaste.

ios 10 probleme camera

29 COMENTARII

  1. credeam ca sunt singurul care pateste asta..super enervant. inainte dadeam repede pe video si apoi pe photo si mergea..dar acum nu mai merge nici asa, se blocheaza si atat. .si oricum, daca vroiam sa fac smecherii dinastea cred ca luam android. penibil.

  2. Eu am observat altceva ! Dacă vrei sa faci o poza cu lumina in obiectiv nu se reglează cum trebuie luminozitatea iar poza iese prea deschisă !!! Iar in luminozitate scăzută este praf !! 6s plus, 5s

  3. Camera din meniu merge bine. La fel si cea din control center. In schimb, cea din lock screen se blocheaza mereu cand intru in ea …. ip6s

  4. sa va zic sincer am un iPhone 5s de 16gb si camera merge extraordinar cu ios 10 dureaza maxim 1,5secunde pana se deschide foarte rar patesc sa dureze 2secunde

  5. De cand am ios 10 (iphone 6)am probleme cu Wi-Fi, imi pica constant si imi trece pe date mobile, am resetat terminalul complet, si nici o rezolvare… O parere ceva.Multumesc

  6. Aceesi problema, cu lag-ul camerei l-am avut pe 6s, si acum pe iph 7 persista; nu se intampla totdeauna, este ceva aleatoriu. Acelasi lag este si in meniul widget-urilor, cu glisarea spre dreapta.

  7. Am pățit aseară la I7, sa blocat sau mai bine zis nu focaliza – era ceață totală. Ia luat în jur de 15 secunde sa își revină.

  8. Esti un mincinos,sincer.Pot paria ca multi useri de pe aici iti pot confirma ca iphone-ul nu se restarteaza niciodata.(sper sa intelegi ce am vrut sa spun).

  9. Hai baaaaa!!! Cum se poate asa ceva??? Cel mai performant telefon cu peste 170k puncte in benchmark sa faca din astea??? Cu cea mai performanta camera de pe iphone (un pic mai buna decat pe note 4 dar inca sub s7 si htc) sa faca din astea??? Le-a scapat sa isi optimizeze propriul soft??? Eu zic sa faceti o poza din antutu sa o setati background si ori de cate ori e o problema, te uiti un pic la scor ca iti mai ridica moralul :)))))