iOS 10 – probleme majore cu aplicatia Camera

iOS 10 are probleme cu Camera pentru iPhone, inclusiv iPhone 7, ea deschizandu-se greu, sau blocandu-se in timpul folosirii.

29

Inca din perioada in care iOS 10 a fost disponibil in versiune beta, au existat foarte multi utilizatori care s-au plans din cauza aplicatiei Camera si a modului in care functioneaza ea. Totul incepe cu deschiderea grea a aplicatiei si asteptarea timp de cateva secunde pana cand ea incepe sa afiseze imaginile surprinse de catre camera, inainte de a ne permite sa o folosim.

Separat de blocarea aplicatiei Camera pentru cateva secunde la deschidere, aceasta are uneori probleme si se blocheaza in timpul folosirii obisnuite. In anumite cazuri aceste blocaje dureaza cateva secunde, in alte cazuri aplicatia trebuie inchisa si apoi redeschisa pentru a putea inregistra poze sau clipuri video prin intermediul sau.

In alte situatii aplicatia refuza sa afiseze imaginile surprinse de catre camera si necesita repornire chiar de la bun inceput, in alte cazuri blocajele durand chiar si cateva zeci de secunde. Problemele dateaza inca din luna iunie a acestui an, deci nu sunt nici pe departe noi, iar din pacate in iOS 10 persista, iOS 10.1 neavand vreo rezolvare pentru ele.

iOS 10 – probleme la deschiderea si folosirea aplicatiei Camera

Am intampinat aceste probleme pe iPhone 6S Plus, iPhone 7 Plus, iPhone 6S, insa am vazut si utilizatori cu iPhone 7, iPhone 6, iPhone 5S, si multe alte modele, care se plang din cauza lor. Problemele nu se rezuma doar la un anumit model de terminal sau altul, deci nu vorbim despre ceva care afecteaza doar o parte dintre produsele Apple.

Din pacate foarte multe modele de iPhone au probleme cu aplicatia Camera in iOS 10, deci sistemul de operare trebuie acuzat, nu dispozitivele in sine. In aceasta idee, chiar daca ati cumparat un iPhone 7 sau iPhone 7 Plus si aveti aceste probleme, ele tin de sistem si nu de terminalele in sine, asa ca nu trebuie sa le acuzati de ceva.

Avand in vedere ca iOS 10.1 nu a rezolvat aceste probleme si este cea mai noua versiune a iOS testata de catre Apple, este greu de crezut ca ele vor fi rezolvate prea curand. Este penibil pentur Apple sa lanseze smartphone-uri cu camere noi si atat de bune, in cazul iPhone 7 Plus, dar ele sa nu poata fi folosite din cauza unei aplicatii proaste.

ios 10 probleme camera