Prima Pagina accesorii Noile casti EarPods ale iPhone 7 sunt mai lungi

Noile casti EarPods ale iPhone 7 sunt mai lungi

iPhone 7 are casti Earpods Lightning care au o lungime mai mare cu 8.5 centimetri fata de cele standard cu conector de 3.5mm.

iPhone 7 are casti EarPods mai lungi decat cele oferite de catre compania Apple pentru iPhone 6S, diferenta dintre ele fiind de aproximativ 8.5 centimetri in lungime. Apple nu a specificat acest lucru in documentatia privind specificatiile tehnice ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ori ale accesoriilor, insa aceasta diferenta este reala si ar putea conta in multe situatii.

Practic, acum veti avea un cablu cu 8.5 centimetri mai lung decat cel al vechilor casti EarPods cu conector standard, iar daca sunteti o persoana inalta, atunci probabil va veti bucura de schimbare. Cei de la Apple va permit acum sa va folositi castile cu iPhone 7 fara a avea cablul inttins la lungimea sa aproape maxima, deci probabil unele persoane s-au plans din cauza acestui lucru.

Diferenta este sesizabila doar daca faceti o comparatie intre noile casti EarPods si cele vechi, in alte situatii fiind destul de dificil sa observati ca ar putea exista o diferenta intre ele.

casti earpods lungime

 • Srb Srb

  Superb ! Fata de alti producatori Apple nu face rabat de la materiale

 • Claudiu ksn

  Cred ca cele lightning sunt la lungime ca cele cu jack + adaptorul…

 • Cosminnn

  De asta primesti cablu de date de 1m. Daca ai nevoie de telefon si nu ai baterie trebuie sa te asezi langa priza

 • tswhite

  ^Ori iți iei un powerbank.

 • lucian .130

  Cablul lightning parca după un an se dizolva la capete.

 • Mircea Radulescu

  Se dizolva cu totul

 • adi

  Din punct de vedere audio diferă lightning fata de jack? Având in vedere ca ala e digital