Multi clienti care au returnat Galaxy Note 7 aleg iPhone

Multi dintre clientii care au cumparat Galaxy Note 7 ce puteau fi inlocuite aleg un iPhone, sau returnarea banilor,in locul unui terminal inlocuitor.

Saptamana trecuta Samsung a spus ca 90% dintre clientii americani care au returnat terminalele Galaxy Note 7 cu baterii defecte au ales o unitate inocuitoare sau un alte smartphone Samsung. Doar 10% dintre aceste persoane ar fi ales sa primeasca banii inapoi pentru dispozitive, cifrele punand compania coreeana intr-o situatie foarte buna in fata americanilor.

Un studiu realizat zilele trecute in SUA prezinta totusi o alta poveste, acesta afirmand ca in realitate doar 39% dintre fostii posesori de Galaxy Note 7 ar accepta o unitate inlocuitoare, sau alt terminal Samsung. Din restul procentelor ramase, 26% ar alege sa cumpere un iPhone al companiei Apple, iar 35% ar dori sa primeasca inapoi banii platiti pe terminale.

Procentul celor care ar dori banii inapoi sau ar fi dispusi sa treaca la iPhone este cu mult mai mare decat cel anuntat de catre compania Samsung, lucru destul de ingrijorator pentru coreeni. Daca acest studiu reprezinta adevarul, atunci vorbim despre o problema majora pentru Samsung si despre posibile minciuni spuse de catre companie in comunicatul oficial.

Totusi, chiar daca studiul nu ar releva adevarul in proportie de 100%, atunci trebuie luat in calcul si faptul ca Galaxy Note 7 continua sa aiba probleme inclusiv cu bateriile noi. Daca aceste incidente vor continua, atunci Samsung nu va mai putea convinge pe cineva sa-i mai cumpere terminalele si s-ar dovedi ca ea s-a mintit atunci cand s-a spus ca problemele au fost rezolvate.

“More than a third of those surveyed who own the phone, 1 million of which were recalled last week because of igniting batteries, say they will opt for a refund rather than a replacement model. About 35% said they would seek a refund, while 26% said they will buy an iPhone from Apple. Another 21% said they would opt for a different Samsung phone. Most telling, only 18%, or less than one in five, said they would stick with the Note 7.”

galaxy note 7 alegere iphone

22 COMENTARII

  1. Cald de fals si de ipocrit poti fi :))) la toate problemele prezentate de Zaone despre Iphone 7/7+ ai venit si ai spus ca e normal…e normal si sa sara vopseaua de pe varianta Jet Black, e normal sa si bazaie telefonul.Nivelul de scuze pt Apple este +9999999

  2. Dar tu cat de fals si ipocrit poti fi sa compari aceste doua probleme? Cum sa compari o masina la care ii explodeaza motorul cu una la care se zgaraie vopseaua perlat metalizata daca mergi pe drum de tara si la care ii caraie motorul ciudat daca-l duci in 6000 rpm? Nu zic ca asta ar fi normal dar nici sa comparam mere cu pere.

  3. Nu stiu de voi, dar eu zic ca e mai compact sa tin dupa mine un adaptor de la headphone jack la lightning si o husa decat un extintor :)) Acum voi decideti cat spatiu aveti in buzunare :)))

  4. N-ai inteles nimic din ce am zis sau nu ai vrut sa intelegi.Nu am comparat problemele intre ele, am precizat doar ca pt “orice” problema aparuta legata de Iphone, srb are mereu scuze.

  5. Tudor are dreptate. Mai lasă-ne tu, că pentru tine, doar știrile negative despre Samsung sunt credibile. De bine de rău, eu am scris un comentariu cu logică, dar comentariile tale sunt mereu ilogice și puse pe scandal.

  6. Am citit si eu această știre de pe mai multe site ui si aproape toate spun că 90% din posesorii de NOTE 7 si au păstrat terminalele

  7. Sa știi că HTC e o companie buna , face smartphone uri frumoase , care au un software optimizat ce depășește multe altele , dar are 3 mari probleme ce ii trag în jos
    -grosimea smartphone urilor (prea mare în ziua de azi)
    -pretul (prea mare pentru ce oferă , e aproape de Apple si Samsung)
    -deciziile proaste (conducerea HTC habar nu are ce să facă , pir si simplu parcă nu cunosc piața)

  8. Asa sa fie George, pe mine ma intereseaza ce as face eu, nu ce ar face x sau y. Eu as fi schimbat Note-ul cu un S7 edge, sau chiar cu un Note 7 nou.