Aetna cumpara 50.000 Apple Watch-uri pentru angajati

Aetna va cumpara 50.000 de ceasuri Apple Watch pentru angajati si va subventiona pretul produsului pentru clientii sai.

Aetna este o companie de asigurari din SUA, iar conform unui anunt facut ieri, ea intentioneaza sa cumpere nu mai putin de 50.000 de ceasuri Apple Watch pentru angajatii sai. Vorbim despre o cifra extrem de mare de ceasuri inteligente ale Apple care vor ajunge la angajatii Aetna, insa nu se stie daca vorbim despre noul model al ceasului, sau cel vechi.

Aceasta initiativa are la baza si subventionarea costului Apple Watch pentru clientii Aetna, deci numarul total de ceasuri inteligente cumparate ar putea fi mult mai mare. Noua initiativa a companiei Aetna va incepe in toamna acestui an, angajatii si clientii interesati urmand a se inscrie pentru a face parte din ea in urmatoarele luni.

Oferirea gratuita a Apple Watch pentru angajati in cadrul proiectului face parte dintr-o tentativa a Aetna de a-i convinge pe acestia sa duca o viata mai sanatoasa. Avand in vedere ca Apple Watch are atat de multe functii de fitness si monitorizarea sanatatii, alegerea sa este cat se poate de potrivita pentru acest proiect desfasurat in intreaga SUA.

Aetna cumpara 50.000 Apple Watch-uri pentru angajati

Tim Cook a laudat initiativa celor de la Aetna de a-si incuraja angajatii sa duca vieti mult mai sanatoase folosind Apple Watch, iar Apple are parte de multa publicitate pozitiva pentru produs. Mai mult decat atat, Aetna va dezvolta o serie de aplicatii noi pentru iOS si Apple Watch, acestea fiind interconectate pentru a monitoriza toate activitatile de fitness.

“Aetna anunta astazi o noua initiativa menita sa revolutioneze experienta clientilor de monitorizare a sanatatii prin puterea aplicatiilor iOS si experienta grozava a produselor Apple, inclusiv Apple Watch. Incepand din toamna acestui an, Aetna va fi prima mare companie de servicii medicale care va subventiona cea mai mare parte a pretului Apple Watch pentru clienti.”

Desi Aetna va cumpara Apple Watch incepand din toamna acestui an si va oferi ceasurile subventionate pentru comanda chiar de acum, primele aplicatii vor fi oferite de catre companie abia de anul viitor. Aceasta achizitie pune intr-o lumina extrem de buna Apple Watch si cu siguranta va motiva mai multe persoane sa-l cumpere.

apple watch aetna angajati

6 COMENTARII

  1. 50.000 de Apple Watch la pret redus sunt intr-adevar o cifra foarte mare de vanzari in totalul de doar cateva milioane de ceasuri Apple vandute .
    Mai bine at merge pe blat cu cifrele astea .

  2. Da – e pe post de doctor !!! C’mon man – e un gadget , cu functii de gadget . Si nici macar primul care implementeaza asa zisele functii importante pt sanatate . Te poti lipsi de chestiile alea in orice moment si sanatatea nu o sa-ti fie nici mai buna nici mai rea . GADGET si praf in ochi , dar eu vorbeam de vanzarile “spectaculoase” .