O tableta Samsung a fortat aterizarea prematura a unui avion

O tableta Samsung supraincalzita a fortat aterizarea prematura a unui avion ce efectua un zbor intercontinental.

O tableta Samsung care s-a supraincalzit in timpul unui zvon intercontinental a fortat un avion al companiei Delta sa aterizeze inainte sa ajunga la destinatie. Vorbim un zbor care a plecat din Detroit spre Amsterdam, dar care a aterizat in Manchester dupa ce o tableta Samsung s-a supraincalzit si a inceput sa scoata fum dupa ce a fost blocata intr-un scaun.

Tableta s-a blocat in interiorul scaunului rabatabil, iar din cauza supraincalzirii ar fi generat o temperatura atat de mare incat spuma scaunului ar fi inceput sa arda, emanand un fum ciudat. In acel moment capitanul avionului a luat decizia de a ateriza la cel mai apropiat aeroport, acesta fiind cel din Manchester, unde problema a fost rezolvata.

La Manchester a fost nevoie de doua ore pentru ca intregul scaun sa fie schimbat, iar aici nu vorbim despre Galaxy Note 7, dupa cum v-am spus deja, ci despre o tableta Samsung. Reprezentantii celor de la Delta nu au oferit mai multe detalii despre incident, iar Samsung a refuzat sa ofere altele, deci ramanem doar cu ceea ce aveti si mai jos.

Este greu de spus daca simpla supraincalzire a tabletei ar fi putut genera acea ardere a spumei scaunului, sau daca bateria sa a explodat si a provocat scantei care au aprins spuma respectiva. Indiferent de situatie, acesta este al doilea incident intr-o saptamana in care un produs Samsung genereaza panica intr-un avion, un Galaxy Note 2 avand probleme cu o baterie explodata intr-un avion ce zbura deasupra Indiei.

“O tableta Samsung supraincalzita a fortat un avion Delta care zbura din Detroit spre Amsterdam sa aterizeze in Manchester, Anglia. Un oficial Delta a afirmat ca tableta a inceput sa scoata fum dupa ce a ramas blocata intr-un scaun. Tableta a cazut in interiorul scaunului si a ramas blocata dupa ce acest aa fost rabatat. Sub husa scaunului tableta si spuma acestuia au inceput sa emane fum, pasagerii simtind un miros neobisnuit.”

tableta samsung avion