iPhone 8 a fost confirmat de catre Apple

Denumirea iPhone 8 a fost confirmata de catre un angajat al Apple pentru viitorul model aniversar al iPhone, care va fi lansat in 2017 pe piata.

iPhone 8, sau mai bine zis denumirea viitorului terminal, a fost confirmata de catre un angajat al companiei Apple care lucreaza la o subsidiara din orasul Haifa, din Israel. Acesta a mentionat intr-un interviu faptul ca angajatii de acolo lucreaza la dezvoltarea iPhone 8, asta fara a fi intrebat de catre jurnalist ceva in legatura cu numele viitorului model al iPhone.

Desi multi s-ar astepta ca urmatorul model al iPhone, ce va fi lansat in 2017, sa aiba denumirea iPhone 7S, iata ca Apple ar putea schimba strategia pentru el. 2017 este un an foarte important pentru iPhone, implinindu-se 10 ani din momentul lansarii sale, deci Apple va trebui sa vina cu ceva cu adevarat special pe piata pentru a marca momentul.

iPhone 8 pare sa fie denumirea pe care majoritatea jurnalistilor o agreeaza, mai ales ca noul smartphone va avea un ecran OLED curbat spre marginile exterioare, un cititor de amprente integrat in ecran, o noua camera mai buna, incarcare fara fir, o carcasa din sticla si un buton Home integrat in ecran, in locul celui tactil pe care-l avem in iPhone 7.

iPhone 8 a fost confirmat de catre Apple

Schimbarile sunt majore pentru seria iPhone si nedemne de un smartphone din seria S, asa ca denumirea iPhone 7S ar putea fi sarita de catre Apple pentru a fi lansat iPhone 8. Alegerea acesuti numar ar fi perfecta pentru viitorul smartphone si deloc neobisnuita, avand in vedere ca Samsung a sarit anul acesta peste cifra 6 pentru seria Galaxy Note.

“Speaking to Business Insider outside Apple’s Herzliya office at Maskit Street 12, [an] Apple employee said staff in Israel are working on what’s coming “next” in Apple’s product line, giving a specific mention to “iPhone 8.” The worker used the term “iPhone 8” unprompted in our conversation.”

Angajatii Apple din Haifa dezvolta chip-uri care sunt implementate in iPhone sau iPad, deci exista probabil acolo oameni care stiu ce pregateste compania Apple pentru anii urmatori. Desi deocamdata numele probabil nu a fost definitivat, exista sansa ca iPhone 8 sa fie intr-adevar denumirea aleasa de catre cei de la Apple pentru urmatorul iPhone.

Chiar daca urmatorul model al iPhone va fi lansat abia in 2017, el se afla in dezvoltare de ceva vreme, compania Apple pregatind actualizarile pentru iPhone cu minim 2 ani inaintea lansarii.

iphone 8 confirmat apple