iPhone 7 – ghid reparare baterie, 3D Touch si ecran

Primele ghiduri de reparare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost publicate, ele aratandu-ne cum sa inlocuim bateria, ecranul, sau modulul Taptic Engine.

Daca va place sa va jucati cu ale voastre iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ei bine cei de la iFixIt au publicat astazi o serie de ghiduri de reparatie pentru noile terminale Apple. Vorbim despre ghiduri detaliate care va explica modalitatea cea mai sigura prin care puteti inlocui bateria, modulul Taptic Engine si ecranul smartphone-urilor voastre.

Aceste ghiduri va ajuta sa aflati cum pot fi schimbate aceste componente, insa desigur ca nimeni nu recomanda urmarea lor fara cunostinte minime privind repararea unui smartphone. In cazul in care faceti acest lucru pentru prima oara, atunci exista sanse foarte mari sa va stricati terminalul in proces si sa pierdeti garantia lui.

Garantia unui iPhone este oricum anulata in momentul in care deschideti singuri carcasa, sau duceti terminalul la reparare intr-un service neautorizat de catre compania Apple. Acestea fiind spuse mai jos aveti ghidurile de reparare pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus:

iPhone 7 ghid reparare

iPhone 7 Plus ghid reparare

iphone 7 ghid reparare