eMAG vinde iPad cu pana la 600 LEI reducere

Daca va aflati in cautarea unei tablete iPad, ei bine astazi aveti ocazia de a cumpara de la eMAG tablete iPad cu preturi care incep de la 1299 LEI si beneficiaza de pana la 600 LEI reducere in aceasta pagina. Practic vorbim despre preturi pentru tabletele iPad care sunt mai mici decat cele practicate de catre compania Apple in Apple Store in multe cazuri.

Cei de la Apple incearca cu disperare sa-si creasca vanzarile de tablete iPad, asa ca la eMAG gasiti multe modele cu reduceri foarte bine de care este bine sa profitati. Cea mai ieftina tableta iPad, la doar 1299 LEI este iPad Mini 2, deci pentru un pret mic puteti cumpara o tableta a caror predecesoare au preturi aproape duble in momentul de fata.

Inclusiv tabletele iPad Pro cu ecran de 9.7 inch, sau 12.9 inch beneficiaza de reduceri in momentul de fata, primul tip de tableta fiind lansat chiar in martie de catre Apple. Acestea contin cele mai noi tehnologii integrate de catre compania Apple, asa ca beneficiati de cele mai importante noutati pe care cei de la Apple le pot oferi in momentul de fata.

eMAG vinde iPad cu pana la 600 lei reducere astazi

Cei de la eMAG au preturi reduse in conformitate cu reducerile aplicate si de catre compania Apple la jumatatea acestei luni, asa ca beneficiat de un pret mai mic, plus o reducere. Cam toate modelele de tablete iPad beneficiaza de reduceri substantiale in momentul de fata, asa ca veti avea cu siguranta ce sa alegeti in cazul in care cautati o tabeleta.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate tablete iPad care beneficiaza de reducere de pana la 600 de lei in momentul de fata, asa ca grabiti-va sa cumparati ceea ce va intereseaza.

emag reduceri ipad