iPhone 7 cu ecran galben, iata cum rezolvi problema

iPhone 7 cu ecran galben ? Daca ai aceasta problema, atunci iOS 10 are o rezolvare foarte simpla pentru tine prin meniul Filtre de Culoare.

Se pare ca multi utilizzatori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus se plang din cauza faptului ca ecranele lor au o tenta galbuie cand afiseaza imaginile, situatia nefiind noua. Si in trecut, imediat dupa lansarea unui nou model al iPhone, au aparut probleme similare, asa ca un iPhone 7 cu ecran galben nu mai sperie pe cineva, iar problema poate fi rezolvata usor.

Spre deosebire de alti ani, problema unui iPhone 7 cu ecran galben poate fi rezolvata usor acum deoarece Apple a implementat in iOS 10 o functie noua numita Filtre de culoare. Aceasta este gandita in principal pentru cei cu deficiente de vedere, insa daca va deranjeaza un iPhone 7 cu ecran galben, atunci puteti rezolva problema cu acest sistem.

V-am vorbit saptamana trecuta despre acest sistem si v-am explicat cum il folositi, iar acum il readuc in discutie pentru a ajuta sa rezolvat problema unui iPhone 7 cu ecran galben. Aceasta tenta galbuie are la baza producatorul ecranului si driverele care sunt folosite pentru ecran, iar nu vorbim despre o problema in sine, nici despre un defect.

iPhone 7 cu ecran galben, iata cum rezolvi problema

Pentru a rezolva problema unui iPhone 7 cu ecran galben trebuie folosita optiunea Tenta Culoare, Color Tint, din sistemul Filtre de culoare, Color Filters. Jucandu-va cu acea optiune puteti seta tenta de culoare perfecta pe care o doriti pentru ecranul vostru, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a personaliza cum dorim modul in care sunt afisate imaginile.

  1. Pentru a rezolva problema unui iPhone 7 cu ecran galben trebuie sa :
  2. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
  3. Mergeti in General > Accessibility > Display Accomodations > Color Filters, General > Accesibilitate > Adaptari afisaj > Filtre de culoare.
  4. Aici activati optiunea Filtre de culoare, Color Filters.
  5. Acum alegeti  optiunea Tenta culoare, Color Tint.
  6. Folosind cele doua slidere potriviti tenta de culoare a ecranului dupa bunul plac.

In iOS 10 compania Apple ne ofera pentru prima oara posibilitatea de a controla chip-ul driver pentru ecranul terminalelor iPhone sau al tabletelor iPad, iar asa putem corecta si acesta problema. Daca aveti un iPhone 7 cu ecran galben nu este necesar sa mergeti cu el la garantie, inlocuirea sa urmand a fi cel mai probabil refuzata de catre magazin.

Aceasta tenta galbuie pe care o vedeti pe un ecranul unui iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu este un defect de fabricatie, ci doar rezultatul unei calibrari, poate, imperfecte a ecranului, iar problema o puteti rezolva direct din iOS 10.

iphone 7 ecran galben