Prima Pagina iPhone 7 iPhone 7 cu ecran galben, iata cum rezolvi problema

iPhone 7 cu ecran galben, iata cum rezolvi problema

iPhone 7 cu ecran galben ? Daca ai aceasta problema, atunci iOS 10 are o rezolvare foarte simpla pentru tine prin meniul Filtre de Culoare.

Se pare ca multi utilizzatori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus se plang din cauza faptului ca ecranele lor au o tenta galbuie cand afiseaza imaginile, situatia nefiind noua. Si in trecut, imediat dupa lansarea unui nou model al iPhone, au aparut probleme similare, asa ca un iPhone 7 cu ecran galben nu mai sperie pe cineva, iar problema poate fi rezolvata usor.

Spre deosebire de alti ani, problema unui iPhone 7 cu ecran galben poate fi rezolvata usor acum deoarece Apple a implementat in iOS 10 o functie noua numita Filtre de culoare. Aceasta este gandita in principal pentru cei cu deficiente de vedere, insa daca va deranjeaza un iPhone 7 cu ecran galben, atunci puteti rezolva problema cu acest sistem.

V-am vorbit saptamana trecuta despre acest sistem si v-am explicat cum il folositi, iar acum il readuc in discutie pentru a ajuta sa rezolvat problema unui iPhone 7 cu ecran galben. Aceasta tenta galbuie are la baza producatorul ecranului si driverele care sunt folosite pentru ecran, iar nu vorbim despre o problema in sine, nici despre un defect.

iPhone 7 cu ecran galben, iata cum rezolvi problema

Pentru a rezolva problema unui iPhone 7 cu ecran galben trebuie folosita optiunea Tenta Culoare, Color Tint, din sistemul Filtre de culoare, Color Filters. Jucandu-va cu acea optiune puteti seta tenta de culoare perfecta pe care o doriti pentru ecranul vostru, compania Apple oferindu-ne posibilitatea de a personaliza cum dorim modul in care sunt afisate imaginile.

 1. Pentru a rezolva problema unui iPhone 7 cu ecran galben trebuie sa :
 2. Deschideti aplicatia Settings, Configurari.
 3. Mergeti in General > Accessibility > Display Accomodations > Color Filters, General > Accesibilitate > Adaptari afisaj > Filtre de culoare.
 4. Aici activati optiunea Filtre de culoare, Color Filters.
 5. Acum alegeti  optiunea Tenta culoare, Color Tint.
 6. Folosind cele doua slidere potriviti tenta de culoare a ecranului dupa bunul plac.

In iOS 10 compania Apple ne ofera pentru prima oara posibilitatea de a controla chip-ul driver pentru ecranul terminalelor iPhone sau al tabletelor iPad, iar asa putem corecta si acesta problema. Daca aveti un iPhone 7 cu ecran galben nu este necesar sa mergeti cu el la garantie, inlocuirea sa urmand a fi cel mai probabil refuzata de catre magazin.

Aceasta tenta galbuie pe care o vedeti pe un ecranul unui iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu este un defect de fabricatie, ci doar rezultatul unei calibrari, poate, imperfecte a ecranului, iar problema o puteti rezolva direct din iOS 10.

iphone 7 ecran galben

 • V.P

  Și pentru culori nu exista o rezolvare ? Am testat 7 Plus iar culorile nu sunt chiar ok in comparație cu cele afișate de 6s Plus .

 • Adica ?

 • V.P

  Pai am urmărit review-ul făcut de Bu___i , când a comparat cele doua ecrane , 7 Plus și 6s Plus a spus din prima ca el observa o calitate mai slaba e ecranului pe 7 Plus , culori spălăcite , alb cald ( cu tenta gălbuie ) etc . In urma acelui test (in video pus de el la dispoziție asta am observat și eu ca este o diferența ) am mers și am comparat cu 6 Plus-ul meu unde am constata ca omul a avut dreptate .

 • V.P

  acum trebuie observat comportamentul ecranului cu noile setări , automat se vor modifica și culorile .

 • Mihai

  Tot de acolo rezolvi. Nuantele dorite de alb se fac, asa cum a spus si zaone, din acele slide-uri, similar cu setarile de la o placa video de pc.

 • Srb Srb

  asa sunt facute de catre apple din fabrica..tenta mai calda ajuta la ochi,poti regla oricum acuma cu ios10

 • V.P

  Am vazut si pe iPad Pro 9,7 tenta asta gălbuie ce nu e pe placul tuturor , bine ca acum ai setări dar nu toată lumea știe de ele .
  Un lucru e bun in toată treaba asta , am încă un ochi exraordinar de bun iar tot ceea ce ți-am spus acum ceva luni in urma in legătura cu tenta gălbuie din noul ecran din Pro se confirma prin iPhone 7 Plus din moment ce acum folosesc aceeași tehnologie .
  Eeeeeeheee ati sărit pe mine atunci , uite ca ochiul meu ager nu da rateuri mai mult dovedește corectitudinea mea de care sunt foarte mândru 🤔

 • Srb Srb

  tu ai vazut tenta galbuie eu am vazut tenta alba, cel putin in magazin istyle unde totul este foarte deschis spre alb…deci nu are treaba ipad pro

 • V.P

  Atunci eu mint iar tu spui adevarul ca întotdeauna .

 • Adrian Antonescu

  Asta nu este o rezolvare. Ecranul trebuie sa furnizeze culoarea albă cum îl scoți din cutie adică pe default nu recurgând la nu știu ce tweak-uri software. Asta nu arată decât un defect grosolan de fabricație și trebuie returnat numaidecât. Dacă vreau sa m-a joc cu culorile din setări asta rămâne la latitudinea mea și nu trebuie sa fiu obligat sa fac asta pentru a avea un ecran alb. Inacceptabil.

 • Srb Srb

  problema este ca au uitat sa puna true tone…atat

 • Adrian Antonescu

  Oricum setările de culori sunt extrem de utile. Le folosesc cu succes in aplicațiile de astronomie și in nopțile când utilizez telescopul astronomic setand totul pe roșu. Astfel nu-mi stric adaptarea la întuneric când folosesc telefonul. De-altfel este și singurul motiv pentru care am trecut pe iOS 10.

 • Srb Srb

  nice !

 • Visan Teodor

  De ce sa fiu nevoit sa corectez eu culorile?Ce mizerie mai e si asta?

 • Visan Teodor

  Si nu ar fi normal sa primesc un terminal cu displayul calibrat?

 • Ar trebui sa intre sa invete 😛 Problema asta e de ani de zile la iDevice-uri, dar nu doar la ele.

 • cos2free

  Magnific!!!! Fără concurenta……

 • cos2free

  Îl aștept sa revin la cun drag….