iPhone 7 – probleme cu conectarea Bluetooth la masini

iPhone 7 are probleme cu conectarea prin Bluetooth la masini, cele BMW sunt in principal afectate, dar nu sunt singurele cu probleme.

iPhone 7 are probleme cu Bluetooth-ul, iar separat de imposibilitatea de a-l conecta la Android Wear smartwatch, se pare ca nici masinile nu sunt pe placul terminalului. Foarte multi posesori ai iPhone 7 si iPhone 7 Plus au inceput sa se planga pe forumuri ca terminalele lor nu se pot conecta prin Bluetooth la masinile pe care le detin.

Problema pare sa afecteze in principal masinile BMW, indiferent de modelul despre care vorbim, insa si conectarea prin Bluetooth la alte tipuri de masini este problematica, desi BMW este afectat cel mai tare. Cei de la BMW au recunoscut problema si afirma ca terminalul nu este unul dintre cele certificate sa functioneze cu masinile lor, deocamdata.

Problemele cu conectarea iPhone 7 prin Bluetooth la masini, indiferent de model, variaza de la imposibilitatea de a face conectarea si pana la intreruperea sunetului, deconectari frecvente de la sistemele de infotainment, imposibilitatea de a asculta muzica prin Bluetooth complet sau pentru mai mult de 5 – 10 secunde, blocarea sistemului ConnectedDrive si multe altele.

iPhone 7 – probleme la conectarea prin Bluetooth la masini, BMW sufera cel mai mult

Problema se manifesta in principal pentru ascultarea de muzica in masina prin Bluetooth folosind iPhone 7 si iPhone 7 Plus, functia de telefonie nefiind afectata deocamdata. Indiferent de versiunea iOS 10 instalata pe terminale, utilizatorii au exact aceleasi probleme, deci nu exista deocamdata o metoda de a rezolva problema, dar macar functia de telefonie nu este afectata.

Iata ce a avut de spus BMW despre problema iPhone 7 cu conectarea prin Bluetooth la masinile lor : „Suntem constient de problemele la care faceti referire si colaboram cu Apple pentru a face iPhone 7 compatibil cu masinile noastre. In acest moment, iPhone 7 nu este un terminal aprobat pentru masinile noastre pana cand finalizam perioada de testare. Nu avem acum o estimare pentru finalizarea testelor pentru iPhone 7.”

Practic, cei de la BMW nu au o solutie pentru problemele Bluetooth ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus, dar nu era altceva de asteptat de la producator. Cei de la Apple au reactionat diferit, in schimb, si au afirmat ca lucreaza la o solutie pentru problemele clientilor, ea urmand a fi oferita intr-o actualizare ulterioara, cel mai probabil iOS 10.0.3.

Pana atunci, folositi doar functia de telefonie a iPhone 7 cu masinile voastre.

iphone 7 probleme bluetooth masini bmw

Articolul precedentiLDOCK – incarca iPhone 7 cand asculti muzica
Articolul următoriOS 10 – 1.5 milioane de dolari pentru jailbreak
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.