Apple Maps afiseaza informatii despre trafic in Europa

6

In cursul zilei de ieri compania Apple a extins suportul functiei de afisare a informatiilor despre trafic existenta in aplicatia Maps disponibila in sistemul de operare iOS 10. Similara cu modulul oferit de catre cei de la Google pentru sistemul Google Maps, functia le ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea cat de aglomerate sunt rutele pe care urmeaza sa le parcurga.

Apple a implementat aceasta functie in Apple Maps inca din cursul anului trecut, insa ea este disponibila in doar 30 de tari de pe planeta, iar Romania nu se afla printre ele. In cursul zilelor trecute, noile informatii despre trafic sunt disponibile in aplicatia Apple Maps pentru urmatoarele tari europene : Liechtenstein, Malta, Monaco, and San Marino.

Cei de la Apple lucreaza intens la extinderea disponibilitatii sistemului de afisare a informatiilor despre trafic pentru Apple Maps, insa este greu de spus cand va ajunge in Romania. Oricum, din moment ce exista Google Maps cu informatii de acest gen in tara noastra, indisponibilitatea sistemului in aplicatia Maps a iOS 10 nu este o problema chiar atat de mare.

apple maps informatii trafic