Prima Pagina Apple Maps Apple Maps afiseaza informatii despre trafic in Europa

Apple Maps afiseaza informatii despre trafic in Europa

In cursul zilei de ieri compania Apple a extins suportul functiei de afisare a informatiilor despre trafic existenta in aplicatia Maps disponibila in sistemul de operare iOS 10. Similara cu modulul oferit de catre cei de la Google pentru sistemul Google Maps, functia le ofera utilizatorilor posibilitatea de a vedea cat de aglomerate sunt rutele pe care urmeaza sa le parcurga.

Apple a implementat aceasta functie in Apple Maps inca din cursul anului trecut, insa ea este disponibila in doar 30 de tari de pe planeta, iar Romania nu se afla printre ele. In cursul zilelor trecute, noile informatii despre trafic sunt disponibile in aplicatia Apple Maps pentru urmatoarele tari europene : Liechtenstein, Malta, Monaco, and San Marino.

Cei de la Apple lucreaza intens la extinderea disponibilitatii sistemului de afisare a informatiilor despre trafic pentru Apple Maps, insa este greu de spus cand va ajunge in Romania. Oricum, din moment ce exista Google Maps cu informatii de acest gen in tara noastra, indisponibilitatea sistemului in aplicatia Maps a iOS 10 nu este o problema chiar atat de mare.

apple maps informatii trafic

 • mariusr22

  Maps e o batalie de mult pierduta… inca de la despartirea de google pe acest segment.

 • unixes

  Ce țări… Astea 4 țări au impreuna 5 semafoare si 3 autobuze.

 • Dar, sunt tari.

 • Danut Mihai Florian

  Normal ca Romania nu se afla printre ele. Niciodata Romania nu este pe lista cand face Apple ceva. Eu tot astept tastatura cu predictii in limba Romana…

 • rares

  Mie aplicatia maps imi da crash ios10 iph 6s plus .
  In sensul in care am pornita o ruta si imi iese din aplicatie am incercat tot sa inchid sa restartez telefonul , cand intru iar instant dupa ce dau start se inchide .

 • Jayson Cirin

  Ai perfecta dreptate, nu se compara Apple Maps cu Google Maps!