iPhone 7 Plus se supraincalzeste la navigare pe internet

iPhone 7 Plus se supraincalzeste in timpul navigarii pe internet folosind o conexiune mobila de date, caldura degajata afectand experienta de folosire.

iPhone 7 Plus se supraincalzeste in timpul navigarii pe internet, iar acest lucru l-am observat in repetate randuri in cursul ultimelor doua zile. Pana recent am navigat pe internet folosind in principal Wi-Fi si probleme nu au existat in vreo masura sau alta, insa trecerea la 4G pentru navigare intensa pe internet a dezvaluit o posibila problema.

iPhone 7 Plus se incalzeste excesiv daca navigati mult pe internet folosind o conexiune mobila 3G/4G, iar daca mai urmariti si clipuri video, terminalul devine foarte fierbinte. Practic, iPhone 7 Plus se incalzeste la fel de tare precum atunci cand va jucati cateva zeci de minute, iar acest lucru este departe de a fi normal pentru un smartphone.

iPhone 6S Plus se incalzeste deasemenea in timpul navigarii indelungate pe internet folosind o conexiune mobila 3G/4G, insa nu la fel de puternic precum iPhone 7 Plus. Zilele trecute v-am spus ca iPhone 7 Plus se supraincalzeste cand folositi mult functia Portret a aplicatiei Camera, ia acelasi lucru se intampla si cu navigarea pe internet.

iPhone 7 Plus se supraincalzeste la navigare intensa pe internet

Supraincalzirea am observat-o pentru ca este neobisnuita in comparatie cu ceea ce experimentam pe iPhone 6S Plus, iar din pacate problema probabil va persista. Noul procesor quad-core al iPhone 7 Plus pare sa genereze mult mai multa caldura decat predecesorul sau, iar Apple nu pare sa fi gasit o metoda eficienta de a disipa respectia caldura.

Daca aveti o husa, folie, sau o carcasa, atunci veti resimti caldura ceva mai putin, insa asta nu va impiedica iPhone 7 Plus sa se supraincalzeasca in timpul navigarii pe internet. Probleme de acest gen au mai existat in trecut si singura solutie ar fi reducerea frecventei de lucru a procesorului pentru a reduce si incalzirea excesiva, dar asta ar afecta performantele.

In timp, aceasta problema a iPhone 7 Plus poate deveni extrem de suparatoare, mai ales daca obisnuiti sa navigati mult pe internet folosind o conexiune mobila de date. Vara situatia ar putea fi si mai complicata, deoarece din cauza caldurii terminalele s-ar opri din functionare, asa ca va fi interesant de vazut daca Apple va gasi o rezolvare pentru problema.

iphone 7 plus supraincalzire