Prima Pagina Apple Un client Apple a distrus produse de zeci de mii de euro

Un client Apple a distrus produse de zeci de mii de euro

Un client Apple suparat din cauza nerespectarii legislatiei europene in materie de garantie, distrus produse Apple in valoare de zeci de mii de euro.

Un client Apple foarte nemultumit de compania americana a distrus produse in valoare de cateva zeci de mii de euro intr-un Apple Store din Dijon, Franta, dupa cum puteti vedea in clipurile video de mai jos. Fara a face abstractie de produs, el a distrus terminale iPhone, tablete iPad, MacBook/iMac-uri fara ca cineva sa intervina pentru a il opri.

Folosind o bila de otel, el a distrus toate produsele pentru ca mai apoi sa fie intapinat de un agent de securitate al mall-ului in care s-a intamplat intreaga scena, fiind mai apoi retinut de catre acestia. Barbatul pare sa fie suparat din cauza modului in care compania Apple refuza sa ofere garantie pentru produse in baza reglementarilor europene, adica 2 ani de la data achizitiei.

Barbatul a incercat la un moment dat sa fuga de agentii de securitate ai mall-ului, insa este rapid prins si predat mai apoi politiei, care cu siguranta il va ancheta pentru distrugere. Avand in vedere cuantumul pagubelor, barbatul ar putea risca inclusiv cateva luni de inchisoare pentru comportamentul sau, unul determinat probabil de refuzul Apple de a-i repara un produs.

 • Andreyush

  Undercover Android fanboy detected :))

 • Skiny

  Gunoi de om

 • se7en

  :))

 • se7en

  Mai bn spargea un tel sau doua, scapa mai ieftin, costa destul de mult ce a spart , sa plateasca daca-i nebun :))

 • rundown

  O sa il angajeze la curatenie pentru urmatorii 20 de ani fara salar :))

 • creed

  Sper săi fi dat bine pe cocoașe, in spatele ușilor . Bălăceanca !!!

 • In cazurile de genul asta, cand pune in pericol siguranta oamenilor si distruge obiecte de valoare, au dreptul sa il retina. In america exista ceva ce se numeste citizens arrest. In Europa acelasi lucru este reglementat si denumit altfel. Tu daca vezi pe cineva ca comite o infractiune, ai dreptul sa il retii pana vin organele de ordine si nu se numeste privare de libertate.

 • unixes

  America e alta lume. Niciodata nu poti compara legile americane cu cele europene. In Europa, in general, un bodyguard nu are nici o autoritate asupra unui cetatean. In primul rand bodyguardul nu este pregatit pentru aceste situatii. Daca omul din videoclip suferea de ceva, diabet, astm, etc si bodyguardul nu il lasa sa mearga la spital “pentru ca ar putea fugi” si murea ala? Stii ca bodyguardul mergea la puscarie fara nici un fel de dubiu.
  In multe tari europene nu ai voie nici sa inregistrezi cu camera in spatii publice, gen dashcam la masina, pentru ca e impotriva intimitatii private, cu atat mai mult sa te retina unul care nu este autoritate publica.

 • Ce am spus ei si ce ai spus tu. Eu vorbesc despre infractiuni si pus viata oamenilor in pericol si tu spui despre oameni carora li se face rau si filmat cu camere.
  Am spus despre acea prevedere din legislatia americana pentru cei care au mai auzit de ea, in Europa nu exista ceva care sa se numeasca asa, dar exista alte prevederi.

 • Ares

  Cum poti sa crezi ca exista dreptul de a distruge zeci de telefoane si apoi sa pleci acasa linistit, fiind indreptatit sa faci asa ceva. Nu cumva sa te opreasca cineva ca este ilegal. Cred ca ai o problema serioasa. Pai sa o luam altfel. Mergi pe strada si iti iau telefonul din mana. Dupa rationamentul tau, daca te pune naiba sa ma atingi in vre-un fel te dau in judecata si platesti pagube!? :)))

 • S-a vorbit despre asta, dar nimanui nu-i pasa.

 • nagy77

  Din publicarea acetui material pe youtubelesti eu zic ca a scos un profit de 3 ori mai mare fata de pagube!
  Pagube care sa-r putea sa nu fie nevoit sa le plateasca vreodata !
  Consider ca pentru unii valoare totala a pagubei este egala cu ZERO

 • Si daca nu e inregistrarea lui ?