iFone 8 – primul iPhone cu quad camera (COMIC)

iFone 8 este o parodie facuta de catre un youtuber care incearca sa ne arate cat de stupide sunt unele dintre afirmatiile Apple in legatura cu iPhone 7. Sub umbrela unei reclame pentru iPhone 8, youtuberul ia in ras unele dintre posibilele noutati pe care compania Apple le-ar putea anunta anul viitor impreuna cu al sau iPhone.

De la 4 camere pentru inregistrarea de poze si pana la noi culori neobisnuite, iFone 8 pare un terminal perfect pentru orice fel de fan al Apple. Desigur ca totul este doar o ironie la adresa celor de la Apple si a modului in care incearca sa convinga oamenii sa-i cumpere produsele vandute in lumea intreaga in momentul de fata.

Articolul precedentiPhone 6 aduce un nou proces companiei Apple
Articolul următoriOS 10 – 9 aplicatii pentru facut poze si filme
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.