iPhone 7 – probleme cu camera la unele unitati

iPhone 7 si iPhone 7 Plus a o problema care afecteaza focalizarea camerei in timpul inregistrarii de poze, sau de clipuri video.

Unele unitati ale iPhone 7 au probleme cu camea, sau mai bine spus aplicatia Camera a iOS 10 are probleme in a face focalizare pentru inregistrarea pozelor. Vorbim aici despre o problema intalnita intr-un numar redus de terminale iPhone 7, dar despre care compania Apple este constienta in momentul de fata si se pare ca inlocuieste unitatile afectate.

Problema se manifesta destul de simplu prin intunecarea ecranului dupa ce utilizatorul focalizeaza pe o zona intunecata dupa ce a focalizat initia pe o zona iluminata. Daca incercand sa faceti o poza, focalizati intai pe o sursa de lumina, iar mai apoi pe o zona intunecata, intregul ecran al aplicatiei Camera se va intuneca in momentul atingerii ecranului.

Avand in vedere modul in care se manifesta problema, pare destul de clar faptul ca vorbim despre un bug al iOS 10 si nu despre o problema a camerei iPhone 7. Daca totul ar fi fost o problema a camerei iPhone 7, atunci aceasta nu ar mai fi focalizat deloc in loc sa intunece ecranul in momentul in care se face focalizare in doua puncte complet opuse.

Din moment ce Apple stie despre existenta acestei probleme, este clar ca suficient de multi clienti au cerut inlocuirea terminalelor care au fost aduse in Apple Store cu aceasta problema. Avand in vedere ca nu foarte multa lume se plange de existenta problemei, putem trage concluzia ca ea nu afecteaza decat o parte redusa dintre terminalele livrate.

Problema afecteaza atat iPhone 7, cat si iPhone 7 Plus, dar eu nu am intampiant-o deocamdata.

iphone 7 problema camera