iOS 10 – 9 aplicatii pentru facut poze si filme

Pentru iOS 10 Apple ne recomanda 9 aplicatii grozave pentru facut poze sau filme direct de pe iPhone, iPad sau iPod Touch.

Pentru iOS 10 compania Apple ne recomanda 9 aplicatii grozave cu ajutorul carora putem inregistra poze si filme direct de pe propriile iPhone, iPad si iPod Touch. Compania Apple ne recomanda aceste aplicatii deoarece ele sunt perfecte pentru cei care folosesc iOS 10, asta desi nu toate au fost actualizate pentru a fi 100% compatibile cu el.

In ciuda acestui lucru, compania Apple ne recomanda aceste aplicatii pentru iOS 10 deoarece ele ofera functii avansate pentru fotografiere sau inregistrare video. Majoritatea dintre ele au fost promovate in repetate randuri in AppStore si ofera posibilitatea de a face o multitudine de setari inainte de a inregistra o poza cu un iDevice.

Separat de functiile avansate pentru inregistrarea de poze, aceste aplicatii special pentru iOS 10 au inclusiv optiunea de a inregistra poze in format RAW. Dupa cum prea bine stiti deja aplicatia Camera a iOS 10 nu ne permite sa salvam pozele in acest format, desi ea le inregistreaza asa, dar aplicatiile terte o pot face fara probleme.

Separat de optiunile avansate pentru a inregistra poze si clipuri video in iOS 10, aceste aplicatii contin si o multitudine de filtre speciale pentru a le edita. Rezultatul final va fi apreciat de catre toti prietenii vostri pe toate retelele de socializare pe care veti decide sa le partajati, asa ca sigur va veti bucura de ceea ce va ofera ele.

Sectiunea cu aplicatii foto/video recomandate de catre Apple pentru iOS 10 poate fi accesata urmand acest link.