iMac 2016 a fost listat de un partener Apple

iMac 2016 a fost listat in cursul noptii trecute de catre un partener al companiei Apple, produsul aparand in oferta acestuia fara ca vreun zvon sa anunte posibila sa lansare. Vorbim despre un nou model al iMac 5K cu ecran de 27 inch, acesta avand integrata noua serie de procesoare Intel Kaby Lake, pe care nimeni nu se astepta sa le vada inca in Mac.

Avand numarul de model K0SC0LL/A, acest iMac 2016 ar avea 32 GB RAM, procesor Intel i7 Kaby lake, o placa grafica AMD Radeon R9 M380 si este destul de neobisnuit. Numarul de model nu se potriveste cu ceea ce foloseste Apple pentru seria iMac, iar placa grafica este mai veche decat cea AMD Radeon R9 M395 folosita in actualul model.

Mai mult decat atat, procesoarele Intel Kaby Lake nici macar nu ar fi fost oferite de catre compania Intel pentru implementare in vreun calculator pana in momentul de fata. Cei de la Intel anuntasera ca ele vor fi disponibile spre sfarsitul acestui an, asa ca aparitia lor intr-un nou produs al companiei Apple este destul de surprinzatoare.

Deocamdata acest iMac 2016 listat de catre Best Buy pare sa fie o greseala a magazinului online, sau poate doar o prefata pentru ceea ce va veni. Exista posibilitatea ca Apple sa lanseze foarte curand un nou model al iMac, cu specificatii usor schimbate, iar cei de la Best Buy sa se fi grabit cu publicarea modelului, dar cu unele specificatii eronate.

iMac 2016