AirDisk Pro – transforma iPhone/iPad in stick USB, este oferita la PRET REDUS

AirDisk Pro – Wireless Flash Drive este o aplicatie disponibila de ceva vreme in App Store, ea permitandu-ne sa stocam fisiere in interiorul iDevice-urilor noastre si sa le manipulam folosind conexiuni WiFi.

Prin intermediul aplicatiei putem transfera fisiere folosind o conexiune WiFi, astfel ca trebuie sa avem la indemana doar un browser pentru a transfera sau administra fisierele disponibile in terminalele noastre.

AIRDISK PRO ALLOWS YOU TO STORE, VIEW AND MANAGE FILES ON YOUR IPHONE, IPAD OR IPOD TOUCH. YOU CAN CONNECT TO AIRDISK PRO FROM ANY MAC OR PC OVER THE WI-FI NETWORK AND TRANSFER FILES BY DRAG & DROP FILES STRAIGHT FROM THE FINDER OR WINDOWS EXPLORER. AIRDISK PRO FEATURES DOCUMENT VIEWER, PDF READER, MUSIC PLAYER, IMAGE VIEWER, VOICE RECORDER, TEXT EDITOR, FILE MANAGER AND SUPPORT MOST OF THE FILE OPERATIONS: LIKE DELETE, MOVE, COPY, EMAIL, SHARE, ZIP, UNZIP AND MORE.

 Aplicatia are integrate si sisteme de citire a fisierelor, astfel ca orice format recunoscut de iOS va putea fi deschis imediat.

AirDisk Pro – Wireless Flash Drive este disponibila cu reducere de 50% pentru o perioada limitata de timp in App Store si va recomand sa o incercati.

airdisk pro gratuit

Articolul precedentGoogle Pixel Phone a fost confirmat oficial
Articolul următoriMac 2016 a fost listat de un partener Apple
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.