Specificatiile Google Pixel Phone dezvaluite

Specificatiile Google Pixel si Pixel XL au fost confirmate de catre un partener al companiei Google, ele fiind identice cu cele anuntate de zvonuri.

Aseara un operator de telefonie mobila din Canada a confirmat oficial existenta Google Pixel Phone pentru lumea intreaga, iar acum aflam si specificatiile sale. Conform celor de la Carphone Warehouse, specificatiile Google Pixel Phone sunt similare cu cele pe care le-am vazut deja saptamanile trecute anuntate de catre diverse zvonuri.

Google Pixel si Google Pixel XL au fost deasemenea confirmate de catre Carphone Warehouse, iar aici vorbim despre specificatiile finale ale ambelor terminale. Conform celor de la Carphone Warehouse, Google Pixel XL are un ecran AMOLED cu diagonala de 5.5 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, asa cum stiam de saptamana trecuta.

Ecranul este sustinut de un chip Qualcomm Snapdragon 821 care are un procesor quad-core de 2.15 GHz, o placa grafica Adreno Mali 530, 4 GB RAM, minim 32 GB sptiu de stocare si un slot micro SD cu suport de pana la 256 GB. Camera principala are 12 megapixeli si deschidere f/2.0 cu stabilizator optic de imagine, o camera frontala de 8 megapixeli fiind deasemenea disponibila.

Specificatiile Google Pixel Phone dezvaluite

Android 7.1 va rula pe ambele modele ale Google Pixel, iar un cititor de amprente va permite securizarea terminalului, acesta fiind plasat in carcasa, sub camera. Google Pixel XL va avea o baterie de 3490 mAh si in 15 minute se va incarca suficient de mult pentru a functiona timp de 7 ore, toate acestea cu o grosime de doar 8.6mm.

Google Pixel, in schimb, are un ecran AMOLED de 5 inch cu rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si protectie Gorilla Glass 4, el avand o baterie de 2770 mAh si aceleasi specificatii precum „fratele” sau mai mare. Stiam inca de zilele trecute ca ambele terminale urmeaza sa aiba specificatii identice, exceptand bateria si ecranul, asa ca nu exista surprize aici.

Deocamdata nu se stie cat vor costa aceste modele ale Google Pixel Phone, insa ele urmeaza sa fie vandute la preturi de minim 650 de dolari iN SUA, exact precum iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Prezentarea oficiala urmeaza sa aiba loc in curusl zilei de maine, insa nu se stie momentan cand urmeaza sa fie disponibile pentru livrare noile terminale.

Google Pixel Phone