iPhone 7 – cumpara Smart Battery Case in Romania

Daca ai asteptat ca noua carcasa inteligenta cu baterie, Smart Battery Case, lansata de catre Apple pentru iPhone 7 sa ajunga si in Romania, ei bine acum o poti cumpara. In aceasta pagina a website-ului eMAG gasiti noua carcasa disponibila pentru achizitie cu stoc limitat, ea permitand incarcarea inteligenta a iPhone 7 oricand aveti nevoie.

Apple a gandit Smart Battery Case pentru iPhone 7 intr-un mod special, astfel incat ea incarca terminalul oricand este nevoie de energie, fara a-l lasa sa se descarce complet. Bateria administreaza singura energia transmisa catre terminal si permite incarcarea sa si a lui fara sa fie nevoie sa o dam jos de pe iPhone 7 in vreun moment sau altul.

Carcasa inteligenta Apple pentru iPhone 7 nu are vreun buton fizic, sau vreun indicator LED care sa ne spuna cata energie are disponibila, sau pentru a fi oprita. In schimb, aceasta carcasa inteligenta Apple pentru iPhone 7 are un indicator special de energie in iOS, dar si un widget in care putem vedea cata energie mai are disponibila.

Pentru noua carcasa inteligenta a iPhone 7, compania Apple a implementat o baterie de 2356 mAh, cu 500 mAh mai mare deacat cea folosita in modelul anterior. In baza sa, autonomia oferita pentru iPhone 7 creste cu pana la 4 ore fata de ceea ce oferea pentru iPhone 6S, deci puteti practic sa dublati autonomia terminalului vostru fara probleme.

Acestea fiind spuse, carcasa inteligenta Apple pentru iPhone 7 poate fi cumparata din aceasta pagina a celor de la eMAG.

iphone-7-smart-battery-carcasa