iPhone 7 domina topul celor mai puternice smartphone

iPhone 7 si iPhone 7 Plus isi domina concurenta in topul testelor de performanta AnTuTu pentru luna septembrie a anului 2016.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus domina fara drept de apel topul celor mai puternice smartphone-uri existente pe piata in luna septembrie a acestui an, conform celor de la AnTuTu. In imaginea de mai jos aveti o clasificare a celor mai puternice smartphone-uri conform testelor de performanta facute folosind aplicatia AnTuTu pentru iOS si Android.

In imagine puteti vedea ca iPhone 7 Plus obtine 172644 puncte in testele AnTuTu, in timp ce iPhone 7 obtine 170124 puncte, diferenta fiind nesemnificativa. Cele 2000 de puncte au probabil la baza o variatie normala care apare in testele de acest gen si nu sunt date de acel 1 GB de RAM suplimentar, altfel diferenta ar fi fost mult mai mare.

La o distanta procentuala de aproximativ 10% in urma iPhone 7 regasim LeEco Pro 3, acesta obtinand 160856 puncte in testele facute prin AnTuTu. In urma sa vine Xiaomi Mi 5S Plus care are performante serios inferioare celor 3 terminale pozitionate inaintea sa, modelul Mi 5S incheind un top 5 cu diferente mari intre terminalele plasate acolo.

 iPhone 7 domina topul celor mai puternice smartphone

iphone-7-top-smartphone-septembrie-2016

Foarte interesant este ca in acest top regasim Galaxy Note 7 abia pe pozitia a 8-a, la distanta foarte mare de iPhone 7 Plus, in ciuda afirmatiilor Samsung privind performantele de top. Dupa cum puteti vedea si din imagine, separat de iPhone 7, iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7, restul smartphone-urilor sunt facute de catre fabricanti chinezi.

In ciuda tuturor eforturilor celor de la Samsung, sau a altor companii de top, producatorii din China reusesc sa lanseze smartphone-uri cu performante de top. Compania Apple a reusit sa ii intreaga la o distanta mare deocamdata, insa aceasta suprematie va dura doar 1/2 luni, pentru ca vor aparea terminale care sa le egaleze si sa le intreaca, dar numai usor.

In China performantele unui smartphone conteaza extrem de mult, iar rezultatele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pun cu siguranta noile produse Apple pe o pozitie buna in mintile consumatorilor.

14 COMENTARII

  1. Bravo domnu’, in mare parte si datorita comentariilor tale mi-am luat un s7. Ce sa zic, e cel mai bun telefon din cate am avut, inclusiv ifoane’

  2. Atunci asa sa fie , dar deja devin plictisitoare chestiile astea cu ala e mai rapid ca celalalt, unul deschide aplicație mai repede altul nu mai știu ce face, într-un final toate sunt o apa și un pământ își bat taraba de noi de la an la an și noi ne batem ca chiorii care este cel mai ce. Sa fiu sincer a devenit penibilă bătălia asta și nu vad nici un câștigător.
    Și este punctul de vedere din partea unui om neutru, nu ma încălzește nici ios, nici android.

  3. dupa cum ziceam, eu influentez lumea! Am aceasta putere altfel nu as fi fost cine sunt azi. Sa il folosesti cu PLACERE !!! banuiesc ca la anul treci la S8

  4. Ma tot intreb cum masoara Antutu asta . Exemplu:
    Antutu 5 – iphone 6s – 59145 , s6 edge – 64199 –> s6 edge mai bun
    Antutu 6 – iPhone 6S – 123567 , s6 edge – 79429 –> 6s ii creste scorul cu 100% , s6 edge creste cu 20% , deci 6S este mai bun cu 40% .
    Asta e total lipsit de credibilitate , chiar daca rezolutia redusa a iPhone aduce puncte in testele on-screen . s6 at trebui sa compenseze prin punctaj mai bun la processor .
    http://www.antutu.com/en/view.shtml?id=8161

  5. Stai linistit, in primavara apare S8, da Samsung niste bani, apare update hop Samsung e cel mai tare, vine toamna da Apple niste bani hop Iphone ul e cel mai tare.
    Rezultatele astea se cumpara.

  6. trebuie sa fi avut cateva modele de telefoane , sa le folosesti o vreme ,le faci un antutu dupa care compari diferentele . mie de exemplu antutu nu imi recunoaste ca e iphone 7. cand treci prinsamsjng s6,s7 ,xiaomi mi4 ,mi5, oneplus 2,3 dupa asta vezi cam care e mai in regula . eu personal am trecut prin toate si cel mai fiabil a fost xiaomi mi5 ,de la baterie la display la camera tot tot tot . dupa un uz intens dupa 10-12 ore la xiaomi mai aveam 60% baterie cand pe samsung aveam undeva la 30% si la iphone undeva la 35-40%