Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone, conform expertilor de la DxOMark, ei acordandu-i 89 de puncte in teste.

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone, conform expertilor de la DxOMark, cei de la Google oferindu-le posibilitatea de a testa terminalul in avans. Acestia au oferit 89 de puncte camerei implementate in Google Pixel si vorbim aici despre un scor ce-l depaseste pe cel al Galaxy S7 Edge cu doar 1 punct, suficient pentru a fi in top.

Stiti deja ca iPhone 7 obtine 86 de puncte in textele DxOMark, iar iPhone 7 Plus nu a fost inca testat de catre ei, asa ca Google Pixel pare sa fie noul rege al smartphone, cand vine vorba despre camera. Desigur ca trebuie sa vedem si review-ul celebrului website, insa intre timp se pare ca afirmatiile celor de la Google trebuie luate “de bune”.

Cei de la Google au laudat camera Google Pixel in baza software-ului creat pentru a profita de senzorul de 12.3 megapixeli folosit pentru ea. Compania sustine ca inginerii sai au reusit sa creeze doua functii care inregistreaza mai multe poze simultan si le combina pentru a creea una perfecta, HDR+ fiind activat standard pentru toate pozele.

Cei de la Google compara Google Pixel direct cu iPhone 7, din moment ce il promoveaza ca un competitor direct al smartphone-ului Apple, insa ramane de vazut daca afirmatiile lor au sustinere in realitate. Din moment ce DxOMark sustine ca aceasta camera din Google Pixel este cea mai buna implementata intr-un smartphone, va fi interesant de vazut cum arata pozele si clipurile video facute cu ea.

google-pixel-camera-cea-mai-buna-smartphone-1