Prima Pagina Google Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone, conform expertilor de la DxOMark, ei acordandu-i 89 de puncte in teste.

54

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone, conform expertilor de la DxOMark, cei de la Google oferindu-le posibilitatea de a testa terminalul in avans. Acestia au oferit 89 de puncte camerei implementate in Google Pixel si vorbim aici despre un scor ce-l depaseste pe cel al Galaxy S7 Edge cu doar 1 punct, suficient pentru a fi in top.

Stiti deja ca iPhone 7 obtine 86 de puncte in textele DxOMark, iar iPhone 7 Plus nu a fost inca testat de catre ei, asa ca Google Pixel pare sa fie noul rege al smartphone, cand vine vorba despre camera. Desigur ca trebuie sa vedem si review-ul celebrului website, insa intre timp se pare ca afirmatiile celor de la Google trebuie luate “de bune”.

Cei de la Google au laudat camera Google Pixel in baza software-ului creat pentru a profita de senzorul de 12.3 megapixeli folosit pentru ea. Compania sustine ca inginerii sai au reusit sa creeze doua functii care inregistreaza mai multe poze simultan si le combina pentru a creea una perfecta, HDR+ fiind activat standard pentru toate pozele.

Cei de la Google compara Google Pixel direct cu iPhone 7, din moment ce il promoveaza ca un competitor direct al smartphone-ului Apple, insa ramane de vazut daca afirmatiile lor au sustinere in realitate. Din moment ce DxOMark sustine ca aceasta camera din Google Pixel este cea mai buna implementata intr-un smartphone, va fi interesant de vazut cum arata pozele si clipurile video facute cu ea.

google-pixel-camera-cea-mai-buna-smartphone-1