Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone, conform expertilor de la DxOMark, ei acordandu-i 89 de puncte in teste.

Google Pixel are cea mai buna camera pentru smartphone, conform expertilor de la DxOMark, cei de la Google oferindu-le posibilitatea de a testa terminalul in avans. Acestia au oferit 89 de puncte camerei implementate in Google Pixel si vorbim aici despre un scor ce-l depaseste pe cel al Galaxy S7 Edge cu doar 1 punct, suficient pentru a fi in top.

Stiti deja ca iPhone 7 obtine 86 de puncte in textele DxOMark, iar iPhone 7 Plus nu a fost inca testat de catre ei, asa ca Google Pixel pare sa fie noul rege al smartphone, cand vine vorba despre camera. Desigur ca trebuie sa vedem si review-ul celebrului website, insa intre timp se pare ca afirmatiile celor de la Google trebuie luate “de bune”.

Cei de la Google au laudat camera Google Pixel in baza software-ului creat pentru a profita de senzorul de 12.3 megapixeli folosit pentru ea. Compania sustine ca inginerii sai au reusit sa creeze doua functii care inregistreaza mai multe poze simultan si le combina pentru a creea una perfecta, HDR+ fiind activat standard pentru toate pozele.

Cei de la Google compara Google Pixel direct cu iPhone 7, din moment ce il promoveaza ca un competitor direct al smartphone-ului Apple, insa ramane de vazut daca afirmatiile lor au sustinere in realitate. Din moment ce DxOMark sustine ca aceasta camera din Google Pixel este cea mai buna implementata intr-un smartphone, va fi interesant de vazut cum arata pozele si clipurile video facute cu ea.

google-pixel-camera-cea-mai-buna-smartphone-1

54 COMENTARII

 1. Asta da surpriză. Cel mai mare rating pentru o camera pe smartphone, așa da.
  Apple a laudat camera de pe iPhone 7, dar tot este in urma fata de Galaxy S7, iar acum Google vine sa revoluționeze cu adevarat fotografia. Go Google! Apple are de invatat pentru la anul.

 2. diferentele astea sunt infime si le vezi doar unul langa celalalt…pe cand zoom optic face diferenta in uzul zilnic si este un pas inainte f folositor

 3. Zoom ul optic nu il folosesti zilnic sau de fiecare data cand faci o poza. Camera folosita pt zoom nu are stabilitate optica, deci ai zoom dar posibil poza miscata.In schimb calitatea pozei pe care ti-o ofera telefonul.conteaza cel mai mult pt ca vei avea nevoie de ea de fiecare data.

 4. Daca nu poti accepta faptul ca altii inplementeaza camere mai bune decat Apple macar taci din gura si numai incerca sa o sucesti ca si cum tot Apple a facut treaba mai buna.

 5. conteaza si faci diferenta doar daca le vezi una langa alta…deci este aproape 0 diferenta pe cand zoom optic este diferenta imensa fata de ceilalti ce au digital

 6. Intre o poza de o calitate superioara si un zoom x2 conteaza mlt mai mlt calitatea pozei. Acel zoom nu are stabilizare optica,deci posibil sa ai poza miscata, iar zoom ul x2 este ft mic daca avea zoom x10 era alta treaba.

 7. Cauta pe google, Samsung S4 Zoom, care are zoom optic x10. Wooow cat de revolutionar, are zoom optic ce mai conteaza calitatea pozelor.

 8. lasa-ma ba cu caramida aia…ala e mai mult camera decat smartphone…16mm grosime peste 200 grame greutate…au compromis notiunea de smarthphone

 9. Ce mai conteaza toate detaliile astea, important e ca are zoom optic.Din pct tau de vedere nu conteaza calitatea pozei, inportant e sa aiba zoom optic.

 10. camera nu inseamna doar poze…inseamna zoom inseamna video etc..si eu nu am cum sa tac din gura pt ca aici suntem pe un chat…doamne logica la unii este 0

 11. Nu esti in stare sa accepti ca altii implementeaza lucruri mai bune decat Apple in smrtphoneuri. Sunt lucruri la care Iphoneul este depasit si sunt lucruri la care Iphoneul depaseste pe altii.

 12. omule este vorba de compromisuri…nimic nu este perfect.Apple face cele mai bune compromisuri, au camera la poze putin,non vizibil mai slaba ca altele dar au optat sa implementeze ceva mult mai folositor pt cei ce fac poze si video zilnic

 13. 12MP dual. Diferenta intre camera de pe S6 si S7 este mai mare decat diferenta de la 6S la 7, defapt nu prea exista diferenta intre 6S si 7.

 14. capata o tenta rosie, aplica un layer galben….maine vei zice ca este ceva verde la mijloc nici tu nu stii cu ce culoare sa minti

 15. Ai zoom optic x2, dar nu creste cu nimic calitatea pozei acest lucru!!! Ce e atat de greu de inteles? Tu faci poza de la 2 metrii eu fac poza de la 1 metru, cine are poza mai clara eu sau tu?

 16. Este mai important ca din 10 poze sa ai 10 poze reusite decat din 10 poze sa folosesti zoom ul optic de 2 ori cand ai putea ft bine sa faci 2 pasi si tot acolo ai ajuns zoomul de x2 fiind mult prea mic.

 17. pai nu are stabilizare optica pt ca au lasat portita sa o puna in iphone de la anul.La video ai nevoie de stabilizare dar la poze nu prea

 18. Zoom optic o sa ia amploare si la altii, dar altii vor oferii si ppze calitative pe langa acel zoom optic.Altii vor face treaba pana la capat, nu doar pe jumtate.

 19. care altii? cei cu s7? pai acuma nici aia nu mai au calitate reusita din cauza lansarii pixel…deci ce faci iti cumperi pixel? si dupa pixel apare peste 2-3 luni s8 ce faci iti cumperi s8?? pai tre sa fii nebun pt fiecare mic avans la poze sa schimbi telefonul la 2-3 luni….mai bine iti iei draq o camera si gata daca esti ATAT de obsedat

 20. Da, sigur…nu o putem scoate la capat cu tine, orice ar zice cineva tot pe a ta o tii cu Apple in sus si jos. Nu zice nimeni ca nu e bun, dar trebuie sa acceptam ca are si părțile mai putin bune! Pe bune acum…