iOS 10.1 beta 2 a fost lansat

iOS 10.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple chiar in timpul evenimentului pentru prezentarea noilor Google Pixel.

iOS 10.1 beta 2 a fost lansat de catre compania Apple chiar in timpul evenimentului pentru prezentarea noilor Google Pixel de catre cei de la Google. Vorbim despre o versiune beta care vine la doua saptamani distanta de cea anterioara oferita de catre compania Apple, ea aducand probabil unele schimbari interne pentru sistemul de operare.

Avand in vedere ca vorbim despre iOS 10.1 beta 2, acest build este dedicat numai dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS, care au un un profil dedicat. Aceasta versiune a sistemului de operare iOS 10.1 poate fi instalata de catre acestia direct din propriile terminale folosind sistemul Software Update, Actualizare Software.

Daca aveti deja instalata prima versiune beta a iOS 10.1, atunci actualizarea o puteti face din Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software. Aceasta procedura nu se aplica si pentru cei care au instalat versiunea public beta, o actualizare pentru acest build al iOS 10.1 nefiind deocamdata lansata de catre Apple.

iOS 10.1 beta 2 a fost lansat

Principala noutate adusa de catre iOS 10.1 pentru produsele Apple a fost implementarea functiei Portret in aplicatia Camera a terminalului iPhone 7 Plus. Separat de aceasta schimbare, nu exista noutati notabile in iOS 10.1, insa poate ca aceasta versiune beta 2 va avea unele surprize pentru noi, dar asta vom afla in minutele urmatoare.

UPDATE: watchOS 3.1 beta 2 si tvOS 10.0.1 beta 2 au fost deasemenea lansate.

ios-10-1-beta-2