iOS 10.1 schimba modul de afisare al efectelor pentru mesaje

iOS 10.1 beta 2 aduce o schimbare importanta pentru modul in care functioneaza aplicatia Mesaje, Messages, a iPhone, iPad si iPod Touch-urilor noastre. Mai exact, in iOS  10 activarea functiei Reducere Miscare nu mai afiseaza animatiile in aplicatia Mesaje, Messages, a sistemului de operare, utilizatorii fiind obligati sa tina aceasta functie dezactivata.

Ea este utila pentru cei carora li se face rau de la animatiile iOS-ului, da este o problema reala, insa activarea sa imbunatateste serios si performantele iDevice-urilor. Avand in vedere ca dezactivarea sa nu mai afisa animatiile in aplicatia Mesaje, Messages, multa lume a fost suparta de aceasta modalitate de functionare, asa ca Apple a schimbat-o.

Incepand cu iOS 10.1 beta 2 utilizatorii au posibilitatea de a tine animatiile aplicatiei Mesaje, Messages, active daca activeaza si optiunea Reducere Miscare. In acest mod, performantele iDevice-urilor vor fi imbunatatite chiar daca animatiile sunt afisate in aplicatia de mesaje, deci toata lumea primeste exact ceea ce isi doreste.

ios-10-1-reducere-miscare-mesaje