Google a ironizat Apple in conferinta pentru prezentarea Pixel

In conferinta pentru prezentarea Google Pixel, cei de la Google nu au ezitat in a ironiza compania Apple, lucru pe care cei din Cupertino un il fac in conferintele proprii. Prima ironie a celor de la Google a venit in momentul in care a fost prezentata camera noului smartphone, ei spunand ca aceasta nu iese in exteirorul carcasei.

Foarte multa lume s-a plans din cauza acestui lucru si nu doar anul acesta, ci din 2014 incoace, insa majoritatea smartphone-urilor Android au deasemenea camerele iesite in exteriorul carcasei. Celor de la Google nu le prea pasa, asa ca au ironizat compania Apple si a lor camera iesita in exteriorul carcasei, dar nu spre amuzamentul jurnalistilor din sala.

Cel de-al doilea moment a avut in vedere Google Photos si spatiul nelimitat pentru stocare oferit de catre compania Google pentru cei care vor cumpara Google Pixel. Google a ironizat faptul ca pana acum utilizatorii nu aveau suficient spatiu pentru a-si stoca pozele deoarece Apple vindea iPhone-uri cu minim 16 GB spatiu de stocare.

Acest lucru s-a schimbat, iar din 2016 Apple vinde iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare, deci lumea va avea suficient spatiu pentru poze. Pana cand toata lumea se va lamuri in legatura cu acest lucru, vor exista in continuare ironii, unele fiind pe deplin meritate.

google-pixel-ironie-apple