Prima Pagina Google Google a ironizat Apple in conferinta pentru prezentarea Pixel

Google a ironizat Apple in conferinta pentru prezentarea Pixel

In conferinta pentru prezentarea Google Pixel, cei de la Google nu au ezitat in a ironiza compania Apple, lucru pe care cei din Cupertino un il fac in conferintele proprii. Prima ironie a celor de la Google a venit in momentul in care a fost prezentata camera noului smartphone, ei spunand ca aceasta nu iese in exteirorul carcasei.

Foarte multa lume s-a plans din cauza acestui lucru si nu doar anul acesta, ci din 2014 incoace, insa majoritatea smartphone-urilor Android au deasemenea camerele iesite in exteriorul carcasei. Celor de la Google nu le prea pasa, asa ca au ironizat compania Apple si a lor camera iesita in exteriorul carcasei, dar nu spre amuzamentul jurnalistilor din sala.

Cel de-al doilea moment a avut in vedere Google Photos si spatiul nelimitat pentru stocare oferit de catre compania Google pentru cei care vor cumpara Google Pixel. Google a ironizat faptul ca pana acum utilizatorii nu aveau suficient spatiu pentru a-si stoca pozele deoarece Apple vindea iPhone-uri cu minim 16 GB spatiu de stocare.

Acest lucru s-a schimbat, iar din 2016 Apple vinde iPhone 7 cu minim 32 GB spatiu de stocare, deci lumea va avea suficient spatiu pentru poze. Pana cand toata lumea se va lamuri in legatura cu acest lucru, vor exista in continuare ironii, unele fiind pe deplin meritate.

google-pixel-ironie-apple

 • Cristi

  Pai e pe buna dreptate, Apple oferă doar 5GB gratis de stocare in Cloud si abia asteapta sa cumperi mai mult, in timp ce Google oferă spațiu NELIMITAT pentru stocarea pozelor la rezoluția originala si a filmelor 4K.
  Asta da avantaj! 😜
  Iar faptul ca avem 32 de GB acum pe iPhone nu rezolva nimic, tot nu e suficient, cu aplicatii din ce in ce mai mari, si rezoluții mari la poze, este insuficient.

 • G. MGM

  Ii tine Apple pe toți in cârcă ,ce fel îți poți face reclama cel mai simplu decât sa ironizezi compania Apple .

 • lucian .130

  Eu nu cred ca au ironizat, ci pur și simplu arata mesajul când e memoria plina la alt sistem de operare cunoscut. Doar nu arata mesajul de pe Samsung sau HTC sau oricare alt telefon cu android având google photos deja. Americanii nici nu fac diferența dintre telefoane chiar dacă arata la fel, iar competiția le arata prin aceste jocuri de marketing. Asa este piața la ei, arati cu degetul și apoi spui cat de bun ești fata de celalalt.

 • Srb Srb

  aia cu camera este o gluma prrroasta…cand ai un device cu o grosime aproape de iphone 4 este normal sa nu iasa…Apple a reusit sa faca un dispozitiv cu 1mm mai subtire cu camera tot de 12MP si tot asa fara sa fie iesita-se numeste iPHONE SE

 • Cristi

  Ai o problema cu chestia asta. Inteleg ca esti fanatic, si mie imi place iPhone, de aia am unul, dar trebuie sa fim obiectivi si sa recunoaștem cand alții au aspecte superioare. Spațiul nelimitat este a big deal, iar in ceea ce privește nu stiu cati milimetri, nu stiu cat se simte in viata reala, si i-as prefera atat timp cat nu am camera bump, jack, o baterie mai mare, iPhone 7 este tot in urma si la baterie.

 • dan b

  Cu nici £1 lunar ai 50gb spatiu in icloud… ce mare problema sau efort financiar o fi?!?…

 • Srb Srb

  corect…ipocriti isi iau telefoane ce nu s-i le permit si dupa plang sa dea 1 dolar acolo si altul dincolo

 • Srb Srb

  corect

 • Srb Srb

  astia la video cu stabilizatorul off sunt mai praf si decat iphone 5s

 • amfetamin

  Cică la camera rupe fâsul la tot ce mișcă,inclusiv S7/S7 Edge / Note 7,7 plus. Cea mai rapida focalizare pe un smartphone,adica focus pixel e istorie sau?

 • icetkk

  Nu e adevărat. Google Photos îți oferă spațiu nelimitat, dar pozele să fie de maxim 16 megapixeli și videoclipurile maxim 1080p.

 • burn

  Așteptăm testele reale…Comparațiile fizice dintre camere! Nu cred ca va fi depășit samsung pe partea se focalizare!

 • V.P

  Plateste frate tu . 1 € abonament lunar Cloud , 5€ abonament Apple Music , Netflix abonament lunar 10 € pai unde ajungem frate ? Traim doar sa platim , repet nu contraza suma , conteaza ca unii cer bani iar altii nu .

 • Vlad

  Videoclipuri de 4k ,vezi în clipul de prezentare.

 • Srb Srb

  Deci altii nu cer bani pt apple music sau netflix?

 • Srb Srb

  Asta zic daca pt unii sumele astea reprezinta “traim doar sa platim” inseamna ca nu isi permit si este normal sa te orientezi catre cEva gratis sau mai ieftin

 • V.P

  Zic doar ca esti clientul perfect iar tonurile de apel ce acum sunt 0.99 € sa le poti descarca pentru 2-3 € ca doar posesorii de iPhone sunt bogati .

 • V.P

  Zic doar ca platim de ne sar capacele pentru toate rahaturile .