WhatsApp iti permite sa perosnalizezi pozele si clipurile video

WhatsApp fura de la Snapchat si ne va permite sa scriem sau sa aplicam caractere emoji peste poze sau clipuri video inainte de partajare.

WhatsApp are noi functii pentru poze si clipuri video incepand de astazi, cea mai populara aplicatie de mesagerie text fiind actualizata cu o serie de schimbari interesante. Cei de la WhatsApp au anuntat totul prin intermediul unei postari facute pe propriul blog, ei confirmand practic faptul ca au preluat o parte dintre functiile oferite de Snapchat de ceva vreme.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, acum putem scrie sau aplica emoji peste orice fel de poze sau clipuri video inregistrate folosindu-ne iDevice-urile. Noile functii sunt disponibile direct in interfata de partajare a clipurilor video sau a pozelor, astfel ca toti utilizatorii se pot bucura de ele intr-un format foarte simplu de folosit.

Noile optiuni pentru editarea pozelor si clipurilor video vor fi afisate automat atunci cand inregistram o poza sau un clip, sau cand deschidem libraria foto/video. Facebook incearca de cativa ani sa copieze Snapchat, iar acum o face in toate aplicatiile sale, Instagram ramanand ultima platforma in care functii de acest gen nu sunt oferite.

Conform celor de la WhatsApp, noile functii urmeaza sa fie implementate intr-o noua versiune a aplicatiei Android, care va fi lansata zilele acestea. Versiunea pentru iPhone a WhatsApp care va include aceasta actualizare va fi disponibila in viitor, probabil peste una sau doua saptamani, asa ca noi mai avem de asteptat.

whatsapp-scris-emoji-poze-video