Google Pixel vs iPhone 7 – comparatia camerelor

20

Ieri compania Google s-a laudat cu faptul ca noua camera implementata in Google Pixel este cea mai buna utilizata vreodata intr-un smartphone, totul avand la baza parerea celor de la DxOMark. Avand in vedere ca vorbim despre experti in domeniu, cam toata lumea se asteapta la lucruri marete de la noua camera, insa ramane de vazut daca ea va dezamagi sau nu.

In clipul video de mai jos vedem o comparatie facuta intre camera Google Pixel si cea a iPhone 7, diferenta in punctaj intre cele doua fiind de doar 3 puncte, conform DxOMark. Teoretic diferenta in calitatea pozelor nu ar trebui sa fie chiar atat de mare, iar dupa ce veti vedea imaginile din clipul video de mai jos va veti convinge de acest lucru.

Atat Google Pixel, cat si iPhone 7 castiga in diverse poze inregistrate folosind camerele principale, asa ca ele sunt destul de egale, in ciuda a ceea ce spune Google. Un aspect foarte important de notat are la baza faptul ca iPhone 7 face poze mai luminoase in conditii de luminozitate scazuta, iar asta multumita deschiderii mai bine pe care o are senzorul sau.

Google Pixel are o camera de 12.3 megapixeli cu deschidere f/2.0 si dimensiune pixel de 1.55 µm. iPhone 7 are o camera de 12 megapixeli cu deschidere f/1.8 si dimensiune pixel de 1.5 µm.