iOS 10.1 public beta 2 a fost lansat

iOS 10.1 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara pentru utilizatorii obisnuiti de iPhone, iPad si iPod Touch.

3

iOS 10.1 public beta 2 a fost lansat cu doar cateva minute in urma de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind acum oferita inclusiv pentru utilizatorii obisnuiti. Aseara compania Apple a lansat iOS 10.1 beta 2 pentru dezvoltatorii de aplicatiipentru platforma iOS, iar acum actualizarea este disponibila si pentru utilizatorii obisnuiti.

iOS 10.1 public beta 2 poate fi instalat de catre orice persoana care are un iPhone, iPod Touch activ, iar daca aveti o versiune anterioara, atunci puteti face totul prin sistemul de actualizare software. In aceasta situatie trebuie doar sa mergeti in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, si sa urmati pasii de acolo.

In iOS 10.1 beta 2 compania Apple a implementat o serie de schimbari pentru aplicatia Mesaje, Messages, permitand folosirea sistemului Reduce Motion, Reducere Miscare, si afisarea animatiilor in aplicatie. Separat, acum avem si un buton pentru reluarea unei animatii afisate deja in aplicatie pentru un mesaj primit de la cineva.

iOS 10.1 public beta 2 a fost lansat

Avand in vedere ca iOS 10.1 public beta 2 este o copie fideta a iOS 10.1 beta 2, schimbarile implementate in build-ul initial sunt mai mult ca sigur disponibile si in aceasta versiune. Astfel, tot ceea ce v-am spus mai sus in legatura cu acel build se aplica inclusiv la acesta, deci nu trebuie sa va asteptati la altceva schimbat de catre Apple.

Actualizarea ar trebui sa va apara deja, dar numai daca aveti un profil public beta instala in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre. Daca nu aveti acest profil deja instalat, atunci nu veti vedea vreo actualizare disponibila pentru terminalele voastre.

ios-10-1-public-beta-2