Instaleaza iOS 10.1 public beta 2 pe iPhone si iPad

iOS 10.1 public beta 2 poate fi instalat pe iPhone, iPad si iPod Touch de catre orice utilizator cu un terminal compatibil cu iOS 10.

iOS 10.1 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara de catre compania Apple pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga. Noua versiune a sistemului de operare aduce practic exact aceleasi schimbari precum iOS 10.1 beta 2, deci nu va asteptati sa gasiti ceva diferit pentru ca veti avea parte de o mare dezamagire.

iOS 10.1 beta aduce o functie principala pentru iPhone 7 Plus, ea fiind denumita Portret si permitand inregistrarea de poze cu un efect de tip bokeh, adica blur pe fundalul pozelor. Separat, in iOS 10.1 public beta 2 veti gasi trei modificari pentru aplicatia Mesaje, Messages, prima permitand activarea animatiilor din aplicatie chiar daca folositi functia Reduce Motion, Reducere Miscare.

A doua noutate permite reafisarea unor animatii pentru mesajele primite de la prieteni, in timp ce a treia aduce o interfata imbunatatita pentru afisarea aplicatiilor instalate pentru aplicatia Mesaje. Acestea sunt cele 4 mari schimbari pe care le veti gasi in iOS 10.1 public beta 2, asa ca stiti ce veti vedea de indata ce veti instala aceasta versiune a sistemului de operare.

Instaleaza iOS 10.1 public beta 2 pe iPhone si iPad

Inainte sa urmati aceasta procedura, este bine sa faceti un backup pentru datele din terminalele voastre. In aceasta idee, folositi-va de iTunes, sau iCloud, pentru a salva o copie a tuturor datelor, astfel incat la nevoie sa le puteti recupera fara a suferi din cauza pierderii unora importante.

Pentru a instala iOS 10.1 public beta 2 pe iPhone si iPad trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

La final, veti avea iOS 10.1 public beta 2 gata instalat in iPhone, iPad si iPod Touch si va veti putea bucura de tot ceea ce ofera compania Apple prin aceasta actualizare. Daca veti face un backup in acest build, este bine sa stiti ca nu-l veti putea folosi decat in acealasi build, sau intr-unul superior oferit de catre compania Apple.

ios-10-public-beta-2-instalare-iphone-ipad