iOS 10.1 beta 2 – doua functii noi pentru mesaje

Lipsit de schimbari majore din partea Apple, iOS 10.1 beta 2 aduce totusi doua schimbari pentru aplicatia Mesaje, Messages, a sistemului iDevice-urilor noastre. Prima dintre ele are legatura cu efectele care sunt redate in aplicatie, acestea putand fi revazute de catre noi in cazul in care prima afisare a fost ignorata, sau ratata din greseala.

Mai exact, sub butonul unui mesaj trimis cu o animatie vom avea acum afisat un buton numit Replay, Reluati, acesta permitandu-ne sa afisam din nou animatia acelui mesaj. Ideea celor de la Apple este foarte buna deoarece multi utilizatori ar putea fi neatenti cand primesc un mesaj de acest gen, as ca optiunea de a relua animatia este una extrem de buna.

Cea de-a doua schimbare implementata de catre compania Apple pentru iOS 10.1 beta 2 si aplicatia Messages, Mesaje, are legatura cu interfata pentru aplicatii. Daca aveti afisate mai multe aplicatii pentru aplicatia Mesaje, atunci ele vor fi afisate intr-o interfata mult mai usor de utilizat, interfata anterioara avand probleme de afisare.

ios-10-1-beta-2-animatii