Apple TV 3G nu mai este vandut in Apple Store

Desi dupa prezentarea iPhone 7 compania Apple a scos Apple TV 3G din listele principale ale website-ului sau, doar o pagina ramanand pentru produs, el a fost scos oficial din vanzare. Intr-un email trimis angajatilor si partenerilor din mediul educational, Apple a confirmat oficial scoaterea din vanzare a batranului sau produs pentru a se concentra pe Apple TV 4.

Apple TV 3G a fost lansat acum 4 ani de catre cei de la Apple si hardware-ul sau era insuficient de bun pentru a reda fara probleme continutul disponibil in iTunes Store. Mai mult decat atat, Apple TV 3G nu este capabil sa ruleze aplicatiile disponibile in AppStore pentru Apple TV 4, deci utilizatorii sai pot doar sa vizualizeze continut multimedia si atat.

Desi Apple TV 3G a fost scos din vanzare din Apple Store, vorbim totusi doar despre produsele noi, deoarece produsele refurbished sunt in continuare vandute. Apple percepe un pret de doar 59 de dolari pentru aceste modele, asa ca utilizatorii care le cumpara vor beneficia de o functionalitate limitata la un pret potrivit.

apple-tv-3g-vanzare