Tim Cook comemoreaza 5 ani de la decesul lui Steve Jobs

Astazi comemoram 5 ani de la decesul lui Steve Jobs, legendarul co-fondator si presedinte al companiei Apple, Tim Cook tinand sa aduca aminte lumii intregi de fostul sau mentor. Tim Cook a publicat un citat in care spune ca este important ca orice persoana sa aiba curajul de a-si urma inima si intuitia pentru a avea succes in viata.

Tim Cook a fost, probabil, cea mai apropiata persoana de Steve Jobs in ultimii ani din viata ai fostului presedinte Apple, acesta fiind si motivul pentru care a fost ales sa-i continue visul. Multa lume a fost surprinsa de alegerea lui Tim Cook in functia de presedinte Apple, insa pana acum el a demonstrat ca este omul perfect pentru rol.

Steve Jobs a fost un personaj controversat atat in perioada in care a condus compania Apple, cat si dupa moartea sa, biografiile si filmele aparute in ultimii ani prezentandu-i aspectele negative din viata. In ciuda acestor lucruri, el are in continuare milioane de fani in intreaga lume si va fi in continuare privit ca un om care a reusit sa schimbe lumea.

tim-cook-comemorare-jobs