iPhone 7 este mai rapid ca Google Pixel XL

Primele teste de performanta ne arata ca Google Pixel XL nici macar nu se apropie de nivelul de performante pe care l-au stabilit iPhone 7 si iPhone 7 Plus anul acesta. Primele teste facute prin Geekbench pentru noul smartphone ne arata ca el are, de fapt, performante similare cu cele ale iPhone 6S si iPhone 6S Plus, nu iPhone 6.

Avand in vedere ca Google a ironizat iPhone 7 in conferinta pentru prezentarea Pixel si Pixel XL, m-as fi asteptat ca intre terminale sa existe diferent si in performante. Ei bine realitatea este complet diferita, iar iPhone 7 si iPhone 7 Plus cu peste 25% mai performante decat Google Pixel si  Pixel XL, dar asta in testele multi-core.

iPhone 7 umileste Google Pixel XL in puterea de procesare single-core

Aici vorbim totusi despre testul multi-core, unde iPhone 7 obtine 5500 puncte si Google Pixel XL obtine 4176 puncte, diferenta fiind de 1400 de puncte intre ele. Daca ne uitam totusi la testul single-core, ei bine diferenta este mult mai mare, deoarece iPhone 7 obtine un scor dublu fata de Google Pixel XL, iar aici vorbim despre o adevarata umilinta.

Practic, iPhone 7 si iPhone 7 Plus au performante mult mai bune decat cele ale Google Pixel, iar asta in conditiile in care smartphone-ul Google beneficiaza de un chip Snapdragon 821. Mai mult decat atat, el ruleaza si un Android pur, deci fara elemente care sa il „traga” inapoi, asa ca realitatea, in momentul de fata, este ca Google Pixel XL este mai slab decat iPhone 7 in performante.
google-pixel-performante