USB Killer distruge iPhone 7 si un calculator

USB Killer distruge un iPhone 7 Plus si un calculator, acest stick USB fiind capabil sa distruga aproape orice fel de produs electronic.

Un clip video foarte interesant a aparut in cursul acestei seri pe YouTube, el aratandu-ne cum poate fi distrus un calculator cu un dispozitiv numit USB killer. Vorbim despre un stick USB care este special gandit pentru a scurtcircuita aproape orice fel de produs electronic in care este introdus, scopul sau fiind de a distruge si nimic mai mult.

In clipul video de mai jos il veti vedea distrugand un calculator dupa introducerea in portul sau USB, acesta refuzand sa mai porneasca in vreo maniera sau alta. Pentru ca a rapus un calculator, USB Killer a fost mai apoi folosit pe iPhone 7 Plus si Galaxy Note 7, de la cel de-al doilea terminal existand speranta ca va exploda, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Spre uimirea mea, iPhone 7 Plus nu a fost complet distrus de catre acest USB Killer, adica mai putea fi folosit dupa ce a fost conectat stick-ul USB la el. Din pacate, functionarea este limitata de energia din baterie, deoarece terminalul refuza sa se mai incarce, semn ca portul sau Lightning a fost distrus, deci trebuie inlocuit in totalitate, devenind doar un bibelou dupa cateva ore de folosire.

In cazul Galaxy Note 7 lucrurile au fost mai bune deoarece terminalul nu a explodat, spre uimirea tuturor, insa portul sau de incarcare nu a fost distrus de USB Killer. Terminalul Samsung pare sa aiba o protectie mult mai buna la supratensiune, astfel ca accepta curent de la o baterie externa, deci este superior iPhone 7 Plus din acest punct de vedere.

Partea buna in toata aceasta poveste este ca iPhone 7 Plus nu poate fi distrus cu un asemenea gadget cand este blocat, portul Lightning refuzand sa preia curentul.