Prima Pagina Steve Jobs Steve Jobs – cele mai bune momente publice

Steve Jobs – cele mai bune momente publice

Steve Jobs nu a avut extrem de multe momente in care a vorbit in public pe diverse teme, insa in clipul video de mai jos puteti vedea unele dintre cele mai bune interviuri ale sale. Vorbim despre interviuri in care el a vorbit despre Apple, produsele sale sau strategiile de viitor ale companiei, majoritatea fiind date in cadrul conferintelor All Things Digital.

Separat de acestea, Steve Jobs aparea doar in conferintele Apple, cel putin in ultimii ani, el ferindu-se cat a putut de mult de ochii presei in ultimii ani din viata. Steve Jobs a fost un om controversat, dar si foarte discret, insa mai jos aveti cateva dintre cele mai bune momente ale vietii sale atunci cand a fost vazut in public discutand despre realizari.

Ieri s-au comemorat 5 ani de la decesul lui Steve Jobs, iar acest clip video este o metoda foarte buna de a ne readuce aminte ce a insemnat el pentru lumea intreaga.

 • se7en

  Pacat ca a murit 🙁 cu siguranta apple era altceva cu el in viata

 • Srb Srb

  probabil nu avea control centre in iOS…nu aveam siri/maps etc deschise catre dezvoltatori etc Deci nu avem de unde sti cum ar fi fost,este imposibil

 • Claudiu Daniel

  Eu sunt in general optimist si , nu cred ca ar fi fost mai rau !!

 • Se7en15

  Asai, nu avem de unde stii dar sunt convins ca nu era mai rau