Google Maps update aduce functii importante

Google Maps este aplicatia de navigatie GPS lansata de catre compania Google in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea fiind actualizata in cursul noptii trecute de catre cei din Mountain View.

Noua versiune a aplicatiei Google Maps este acum compatibila cu iOS 10 pentru utilizatorii din lumea intreaga, deci nu trebuie sa va mai faceti griji. Separat, aplicatia Google Maps ne permite sa incarcam si poze pentru orice fel de review-uri lansate, deci toate persoanele care le vor vedea vor avea o imagine mult mai completa.

In continuare, Google afiseaza descrieri detaliate ale locatiilor listate in Google Maps, inclusiv caracteristici/functii/beneficii, starea vremii si facilitatile disponibile. Google Maps are noi widget-uri disponibile pentru functiile Nearby Transit si Travel Times, in final diverse buguri fiind rezolvate de catre Google.

  • Upload photos along with your reviews of places
  • See descriptions of places including features, atmosphere, and amenities
  • iOS 10 support, including redesigned widgets for “Nearby Transit” and “Travel Times”
  • Bug fixes

Aplicatia Google Maps este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA in format universal in App Store.

google-maps-ios-10-actualizare

Articolul precedentHitman: Sniper – este vandut la reducere in App Store
Articolul următorTelefoanele Nokia inca mai salveaza vieti
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.