Telefoanele Nokia inca mai salveaza vieti

Desi compania Nokia nu mai dezvolta sau vinde telefoane de ceva vreme, exista in continuare oameni care le folosesc, iar unul a salvat recent viata unui barbat. Vorbim despre un barbat din Afganistan a carui viata a fost salvata de catre terminalul din imaginea de mai jos, el reusind sa opreasca un glont care se indrepta spre corpul afganului.

Vorbim despre un Nokia 301 care a fost lansat in anul 2013 pe piata, iar barbatul care a raportat informatia este manager general al Microsoft. Inainte de a-si asuma acest rol, el lucra in echipa care crea design-ul produselor Microsoft si se pare ca a lucrat inclusiv la dezvoltarea acestui telefon, care a salvat viata afganului.

Desi Nokia a iesit de mult din randul dezvoltatorilor de telefoane mobile, compania finlandeza urmeaza sa lanseze un nou smartphone in cursul acestui an, insa nu va asteptati la ceva fantastic.

Articolul precedentGoogle Maps update aduce functii importante
Articolul următorGalaxy Note 7 refuzat la livrare de catre posta
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.