iPhone 7 este lansat in noi tari desi stocurile sunt mici

iPhone 7 urmeaza sa fie lansat in noi tari in urmatoarea saptamana in ciuda faptului ca stocurile sunt extrem de reduse pe intregul glob.

Desi stocurile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt in continuare extrem de reduse, compania Apple a lansat astazi terminalele in India, iar pe 15 octombrie pregateste alte lansari. Israel si o serie de tari din Afria sau Orientul Mijlociu urmeaza sa aiba iPhone 7 din 15 octombrie, in tip ce Insulele Mauritius, Madagascar, Maroc si Uganda il vor vinde din 21 octombrie.

Apple a anuntat aceste lansari direct prin intermediul propriului website, deci ele sunt cat se poate de sigure, in ciuda stocurilor reduse ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Vorbim despre o serie de tari in care vanzarile iPhone nu sunt foarte mari, dar care vor avea nevoie de stocuri ce ar fi trebuit sa ajunga in alte tari mai importante pentru Apple.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au fost lansate de catre compania Apple pe 16 septembrie in 28 de tari de pe glob, cea mai mare lista de lansari de pana in prezent. Pe 23 septembrie cele doua smartphone-uri au mai ajuns in alte 30 de tari de pe planeta, deci vorbim despre un total de 58 de tari in care terminalele au fost puse in vanzare in 2 saptamani.

iPhone 7 este lansat in noi tari desi stocurile sunt mici

Apple nu a avut vreodata in istoria sa o lansare atat de extinsa pentru vreun model al iPhone, insa asta nu inseamna ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus au dus-o bine. Cererea a fost foarte mare pentru ca Apple aproape a triplat numarul de tari in care terminalele au fost puse in vanzare, insa majoritatea utilizatorilor au descoperit rapid ca trebuie sa astepte mult pentru o livrare.

Apple a grabit lansarea iPhone 7 si iPhone 7 Plus in multe tari pentru a acoperi o posibila scadere a interesului vis-a-vis de produsele sale, insa acest lucru i-a adus si mai multe batai de cap. Stocurile au fost extrem de reduse si sunt in continuare foarte reduse, desi disponibilitatea este extinsa, cei de la Apple parand sa fi gandit foarte prost toata aceasta lansare.

iphone-7-lansare-extinsa