Microsoft Surface 5 va fi prezentata pe 26 octombrie

Microsoft Surface 5 va fi prezentata pe 26 octombrie de catre compania Microsoft, cei din Redmond trimitand astazi invitatiile pentru evenimentul ce urmeaza sa aiba loc atunci. Microsoft va organiza conferinta in New York, iar separat de Microsoft Surface 5 compania americana va prezenta inclusiv alte noutati pentru Windows 10.

Microsoft Surface 5 vine la un an distanta de Microsoft Surface 4, iar lumea se asteapta la foarte multe noutati importante de la cei de la Microsoft la sfarsitul acestei luni. Vorbim cu siguranta despre hardware imbunatatit pentru tableta si probabil despre unele functii noi, plus un posibil nou stylus care urmeaza sa fie oferit pentru utilizatorii globali.

Desi anul trecut Microsoft a prezentat si Band 2, anul acesta Microsoft Surface 5 nu va veni cu o noua versiune a acelei bratari de fitness, asa ca Microsoft are pregatite alte surprize pentru clienti. Deocamdata nu se cunosc detalii cu privire la ceea ce ar urma sa fie inclus in Microsoft Surface 5, insa probabil se vor afla detalii in perioada urmatoare.

Microsoft Surface 5 va fi pozitionata ca o competitoare atat pentru iPad Pro, cat si pentru MacBook, cei de la Microsoft ironizand in repetate randuri compania Apple. Ultimele reclame pentru Microsoft Surface au atacat atat tabletele Apple, cat si MacBook-urile, asa ca Microsoft va profita de ocazie pentru a face acelasi lucru in conferinta sa.

microsoft-surface-5

2 COMENTARII