Apple Watch la eMAG are pret redus cu 500 LEI

Lansarea Apple Watch seria 1 si Apple Watch 2 a determinat o scadere substantiala a preturilor practicat de catre compania Apple pentru primul model al Apple Watch. In aceasta idee, puteti vedea in aceasta pagina ce reduceri sunt la eMAG pentru Apple Watch zilele acestea, ceasul inteligent fiind mult mai ieftin decat in mod normal, asa cum probabil va si asteptati.

Vorbim despre reduceri de pana la 500 LEI la Apple Watch la eMAG zilele acestea, preturile fiind cu mult mai bune decat cele practicate in trecut pentru aceste tipuri de produse. In mod normal, Apple Watch era cu mult mai scump decat acum, chiar si inainte de aplicarea acestor reduceri, asa ca acum il puteti cumpara la un pret cu mult, mult mai bun.

Vorbim despre diverse modele ale Apple Watch care sunt vandute cu reducere de catre cei de la eMAG, ei avand toate tipurile de carcase disponibile pentru cei interesati. Mai mult decat atat, ei vand si aproape toate modelele de curele pe care Apple le vinde in mod standard cu Apple Watch, asa ca puteti face orice fel de combinatie doriti.

eMAG vinde Apple Watch cu 500 LEI reducere

Preturile acestea pentru Apple Watch sunt foarte bune si daca asteptati de ceva vreme sa va cumparati ceasul inteligent al companiei Apple, ei bine aceasta este cea mai buna ocazie. Acest model al Apple Watch beneficiaza de watchOS 3 si de viitoarele reduceri pentru sistmeul de operare, asa ca va veti mai putea bucura de el cativa ani de acum incolo.

Acestea fiind spuse, in aceasta pagina gasiti toate modelele Apple Watch cu pana la 500 LEI reducere in momentul de fata la cei de la eMAG, asa ca va urez spor la cumparaturi.

Dimineata v-am spus cai ca gasiti iPhone 7 in stoc la eMAG, asa ca puteti sa cumparati inclusiv noul smartphone, plus iPhone 7 Plus.

emag reducere apple watch