Vanzarile Galaxy Note 7 suspendate in Europa

Vanzarile Galaxy Note 7 au fost suspendate de catre Samsung Olanda si urmeaza cel mai probabil sa fie suspendate in toate tarile Europene.

Dupa suspendarea vanzarilor Galaxy Note 7 la trei dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din SUA, se pare ca acelasi lucru urmeaza sa se intample si in Europa. Samsung a oprit productia Galaxy Note 7 in fabricile sale, iar subsidiara din Olanda a amanat pe termen nedeterminat lansarea noului smartphone in tara.

Cei de la Samsung Olanda sustin ca au primit ordine de la compania mama pentru a nu pune in vanzare Galaxy Note 7 in tara pana cand vor primi o confirmare ca problemele au fost rezolvate. Avand in vedere ca Samsung si-a oprit productia, vorbim despre o amanare care este posibil sa se transforme intr-o anulare a lansarii si nu o punere intarziata in vanzare.

Avand in vedere ca subsidiara Samsung din Olanda a amanat lansarea, ea controland si vanzarile pentru intreaga Europa, este clar ca acelasi lucru se va intampla in alte tari. Samsung inca nu a oferit detalii cu privire la planurile sale privind disponibilitatea Galaxy Note 7 in Europa in perioada urmatoare, dar probabil vanzarile vor fi oprite.

Vanzarile Galaxy Note 7 suspendate in Europa

Avand in vedere ca in SUA s-a luat decizia de a opri vanzarile acestui terminal, este cat se poate de normal ca in Europa sa se ia o decizie identica, in aceasta situatie. Galaxy Note 7 este periculos pentru clientii Samsung, deci nu trebuie vandut in vreo tara pana cand problemele cu bateriile defecte sunt rezolvate de catre producator, sau produsul este scos complet din vanzare.

“Samsung Olanda trebuia sa livreze precomenzile pentru Galaxy Note 7 incepand de astazi, dupa ce lansarea initiala a fost intarziata din cauza programului de inlocuire al Galaxy Note 7. Multiple surse din cadrul Samsung Olanda au confirmat faptul ca livrarile de terminale Galaxy Note 7 precomandate de catre clienti sunt suspendate pana cand Samsung Coreea de Sud confirma ca unitatile nu pun in pericol viata clientilor.”

Deci, Galaxy Note 7 se dovedeste a fi un cosmar pentru Samsung, care si-a pierdut complet credibilitatea in fata clientilor cand a promis ca a rezolvat o problema, dar de fapt nu a facut-o.

galaxy-note-7-vanzari-europa

16 COMENTARII

  1. Pe cand o sa se rezolve problemele cu note edge 7 (niciodata) si o sa se dea drumul la vanzari telefonul in sine v-a fi outdate.Ca si cum ai vinde un iphone 4s in ziua de azi

  2. In caz ca nu e RIP seria Note,e posibil ca Note 8 sa nu mai aibe mufa jack si atunci in lumina asta e si mai penală afirmația lui ala ca “si are mufa jack”.
    Viorele ce o sa faci???

  3. Corect, toata electronica interioara este impecabila, insa bateria s-a dovedit un cosmar. Un cosmar care continua chiar daca s-a facut ultimul update ce limiteaza curentul de incarcare a bateriei la 60% din valoarea initiala.

  4. Ai citit asta?
    “Avand in vedere ca subsidiara Samsung din Olanda a amanat lansarea, ea controland si vanzarile pentru intreaga Europa, este clar ca acelasi lucru se va intampla in alte tari.”

  5. uite una de bine:
    “If your in the iPhone camp, than I feel sorry for you as iOS is perhaps the most limited OS I have ever seen, my Nokia 9500 Communicator from 2004 still has features that iOS doesn’t have. My Android phone is so powerful that I’m now using it as a desktop computer. Besides a 24″ Samsung curved monitor, MS Wedge keyboard and mouse, I have a 4TB external HD, Wacom Intuos board with stylus and HP All-In-One printer in which even the scanner works. I have Debian running under Chroot, with a full LAMP server running, an XServer with XFCE running in which I can run all of my favorite Linux GUI applications such as Dia, Inkscape, Gimp, LibreOffice, etc. I have multiple scripting languages in which I use for automating my reports, something an iOS user could only dream of having. Not even an iPad Pro user could touch the power, flexibility, automation that I’m able to do, not even in the same area code. As far as I’m concerned an iPhone is nothing but a feature phone, I mean multitasking is almost non-existant, file management is simply horrendous, external display support is the worst I’ve ever seen bar none, you cannot select your default apps, no customization of any sort, cannot connect an iPhone to a computer and see your files without using some third party application, the list of missing of what I can on!y call basic fearures is a mile long, iOS is a joke.

    Buy what you want to but if I’m going to use Android, I’m going to buy a phone from those who made it, everything else is just noise, enough said. iOS, I owned an iPhone 5s, after that, never, ever again, it was simply a POS that frustrated me to no end. I mean when it takes a firm 8 years to even come up with a way to share files between applications, there is something inherently wrong with that system, that problem is their Walled Garden, the worst thing to ever come to a mobile system.” 😀

  6. Ultimul update a fost pentru o chestiune de securitate, banuiesc ca ti-a scapat, acolo e vorba de prima editie Note7! Da’, ca la rusi, nu era cal, era magar, samd…

  7. Ce treaba are softul aici?! Au pocnit sub 1%, e un defect hardware, baterie ori controlul de incarcare. Si inca nu stim care este problema la editia noua, insa, ca orice roman, speculam, sa fie cumva de la bujie?