Prima Pagina Samsung Vanzarile Galaxy Note 7 suspendate in Europa

Vanzarile Galaxy Note 7 suspendate in Europa

Vanzarile Galaxy Note 7 au fost suspendate de catre Samsung Olanda si urmeaza cel mai probabil sa fie suspendate in toate tarile Europene.

16

Dupa suspendarea vanzarilor Galaxy Note 7 la trei dintre cei mai mari operatori de telefonie mobila din SUA, se pare ca acelasi lucru urmeaza sa se intample si in Europa. Samsung a oprit productia Galaxy Note 7 in fabricile sale, iar subsidiara din Olanda a amanat pe termen nedeterminat lansarea noului smartphone in tara.

Cei de la Samsung Olanda sustin ca au primit ordine de la compania mama pentru a nu pune in vanzare Galaxy Note 7 in tara pana cand vor primi o confirmare ca problemele au fost rezolvate. Avand in vedere ca Samsung si-a oprit productia, vorbim despre o amanare care este posibil sa se transforme intr-o anulare a lansarii si nu o punere intarziata in vanzare.

Avand in vedere ca subsidiara Samsung din Olanda a amanat lansarea, ea controland si vanzarile pentru intreaga Europa, este clar ca acelasi lucru se va intampla in alte tari. Samsung inca nu a oferit detalii cu privire la planurile sale privind disponibilitatea Galaxy Note 7 in Europa in perioada urmatoare, dar probabil vanzarile vor fi oprite.

Vanzarile Galaxy Note 7 suspendate in Europa

Avand in vedere ca in SUA s-a luat decizia de a opri vanzarile acestui terminal, este cat se poate de normal ca in Europa sa se ia o decizie identica, in aceasta situatie. Galaxy Note 7 este periculos pentru clientii Samsung, deci nu trebuie vandut in vreo tara pana cand problemele cu bateriile defecte sunt rezolvate de catre producator, sau produsul este scos complet din vanzare.

“Samsung Olanda trebuia sa livreze precomenzile pentru Galaxy Note 7 incepand de astazi, dupa ce lansarea initiala a fost intarziata din cauza programului de inlocuire al Galaxy Note 7. Multiple surse din cadrul Samsung Olanda au confirmat faptul ca livrarile de terminale Galaxy Note 7 precomandate de catre clienti sunt suspendate pana cand Samsung Coreea de Sud confirma ca unitatile nu pun in pericol viata clientilor.”

Deci, Galaxy Note 7 se dovedeste a fi un cosmar pentru Samsung, care si-a pierdut complet credibilitatea in fata clientilor cand a promis ca a rezolvat o problema, dar de fapt nu a facut-o.

galaxy-note-7-vanzari-europa